Cel mai special participant la nunta Addei nu a fost mirele. Mireasa, însă, nu s-a dezlipit de el

Cel mai special participant la nunta Addei nu a fost mirele. Mireasa, însă, nu s-a dezlipit de el
Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Sunt căsătoriți de șase ani, iar împreună au un băiețel. Împreună trec pentru bune și grele, după cum le dă viața. Vedeta a dezvăluit acum cine a fost personajul principal la nunta ei.

Adda și Cătălin Rizea sunt efectiv de nedespărțit de când s-au cunoscut. Cum vă amintiți, probabil, cei doi au participat împreună la Asia Express, și conduc împreună o firmă de care se ocupă în mod egal, un studio de înregistrări, intitulat Baladda Records.

Data de 26 mai este cu totul specială pentru Adda. Prin urmare, artista a ținut să împărtășească cu fanii ei toate detaliile. Ea a postat, pe rețelele de socializare, mai multe imagini cu ea în rochie de mireasă.

„Well, am mai zis „ca la noi, la nimeni” de atâtea ori. Am decis în 2016, să facem cununia civilă în Târgu Mureș. Am căutat o locație care ne-a plăcut dar era în afara orașului. Ca să ne putem căsători civil acolo, a trebuit să-mi fac flotant. Cununia cu toată familia era programată pe 28 mai, însă noi a trebuit să ne căsătorim mai devreme pentru că nu ne lăsau să scoatem actele oficiale din primărie. Pe 28 urma doar să fake-uim”, a mărturisit cântăreața.

Cine a fost personajul principal la căsătoria Addei

„Așa că, ne-au chemat pe 26. În drum spre primărie a plouat cu gheață. Eram în mașină: eu, Cătă și mama în spate care zicea întruna „vaaai! Dacă plouă poimâine?!”. Ne așteptau acolo 3 prieteni. Tata se învoise de la muncă și era pe drum. Am ajuns, am fugit din parcare spre clădire și când am intrat eram toți fleașcă. Nici nu ne dădeam seama ce se întâmplă. În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi. Eu gravidă și cu toate stările posibile. Mi-a dat Alina, prietena mea, un buchet de flori.

Arătăm superb, ceva de vis. În scurt timp, s-a adunat toată gașca. Tata, în salopetă de la muncă, noi în trening, mama îmbrăcată frumos, la fel și prietenii noștri. Cu telefonul pe Facetime, să vadă și mama lui Cătă. Doamna de la primărie, ofițerul de stare civilă, a băgat o casetă într-un casetofon și a început să se audă un bârâit puternic și piesa aferentă: TAAA TA TA TAAAA, TAAA TA TA TAAA. Râdeam că proștii toți. Zici că eram din bancurile cu Bulă.

Am răspuns la întrebările întrebătoare în hohote de ras, apoi eu, in hohote de plâns. Nah, de la hormoni! Așa că: La mulți ani, baby! 6 ani! Love u! Pozele sunt de la cununia oficială”, a scris Adda pe Facebook. La ceremonia de peste două zile, când a îmbrăcat și rochia de mireasă, și-a ținut strâns în brațe, pudelul.

Sursa foto: Facebook