Cel mai talentat român al sezonului 12 al emisiunii „Românii au talent” este Darius Mabda

Cel mai talentat român al sezonului 12 al emisiunii „Românii au talent” este Darius Mabda
S-a încheiat încă un super sezon de Românii au talent. Cel mai bun a câștigat.

Sezonul cu numărul 12 al emisiunii Românii au talent a luat sfârșit, iar telespectatorii și-au ales câștigătorul.

Cel mai talentat român al sezonului 12 al emisiunii „Românii au talent” este Darius Mabda

A strălucit încă de când a urcat pe scena de la Românii au talent și a fost răsplătit cu premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro. Este vorba de micuțul dansator Darius Mabda, care i-a fascinat pe jurați dar și pe telespectatori, primind totodată și premiul de originalitate.

„Vorbele juraților m-au surprins. Nu vreau să fiu modest, dar mai am mult de muncă. Mă uit de mic copil la Românii au talent, de fapt, datorită emisiunii m-am apucat de dans. Dacă aș câștiga, aș da ultimul ban pentru studii”, a dezvăluit Darius Mabda, înainte să afle că este marele câștigător.

Un alt talent apreciat a fost Emanuel Ion, un băiat cu deficiențe de vedere, care a cântat dumnezeiește la pian, motiv pentru care a primit premiul al II-lea, în valoare de 20.000 de euro. Locul III a fost ocupat de  Martina Meola, micuța pianistă de 9 ani, denumită revelația acestui sezon primind din partea sponsorilor un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Jurații au fost năpădiți de emoții

La fel ca și câștigătorii, cei patru jurați au fost plini de emoții și au ținut să spună cât de bine s-au simțit în această postură „Nu o să uităm această ediție, pentru că a fost atât de specială”, au fost cuvintele Andrei. La rândul său, Dragoș Bucur, a mărturisit că „Emisiunea asta nu este despre juriu, nu este despre decoruri, nu este despre scenarii.

Pot să vă spun că este cea mai tare emisiune”. Nici Mihai Bobonete nu s-a lăsat mai prejos, afirmând că „Niciodată nu m-am simțit mai bine primit ca în familia Românii au talent”.

Veteranul Andi Moisescu a mărturisit că marea părere de rău este că acest sezon se termină: „Aș vrea să spun că, din ce îmi amintesc eu, cred că este cel mai valoros sezon Românii au talent, cu tot respectul pentru momentele senzaționale pe care le-am avut de-a lungul istoriei. Sincer, îmi pare rău că se termină”.

Sursă foto: protv