Cele mai așteptate filme în 2022! Urzeala Tronurilor va continua și apare documentarul despre cea mai frumoasă femeie din lume

Cele mai așteptate filme în 2022! Urzeala Tronurilor va continua și apare documentarul despre cea mai frumoasă femeie din lume
Pandemia ne ține parcă și mai mult în fața televizorului, iar producțiile spectaculoase nu se lasă mult așteptate.

După un an 2021 în care s-a lansat un ultima James Bond, o poveste fascinantă despre imperiul modei, Gucci, cu Lady Gaga în rolul principal, și o revenire spectaculoasă despre „adevărata” Cruella, noutățile care se anunță sunt cel puțin fascinante.

Deja marii producători de filme și cele mai accesate platforme de streaming au anunțat titlurile care urmează să ne încânte anul care vine. Noi vă oferim un Top 3 al celor mai așteptate filme în anul 2022.

Marilyn Monroe revine pe ecrane

Blonde este un film aşteptat cu nerăbdare, și nu numai de fanii lui Marilyn Monroe. Ceea ce se anunță este un film despre viaţa ei.  Produs de Netflix, scenariul parcurge etape importante, de la copilăria marcată de abuzuri şi neglijenţă, până la legăturile cu fostul preşedinte american, John F Kennedy şi moartea învăluită în mister.

Poate nu știați, dar diva de la Hollywood a trăit în orfelinate sau în familii de plasament, bună parte din începuturile vieții ei. Probabil de aici a fost mereu în căutarea continuă a unei figuri masculine protectoare. Ana de Armas este cea care a primit rolul artistei. Alături de ea îl vom vedea pe Adrien Brody, care îl interpretează pe Arthur Miller, cel de-al treilea soț al lui Marilyn.

O continuare pentru Game of Thrones

HBO GO, care va fi înlocuită de anul viitor cu HBO Max, care a fost deja lansat în mai multe ţări din Europa, nu se lasă mai prejos și anunță pentru 2022 cel mai aşteptat serial. Este vorba de House of the Dragon.

Este o producţie bazată pe cartea Fire & Blood a lui George R.R. Martin, mai exact o aprofundare a poveștii cu dragoni, din celebra serie Game of Thrones.

Conform scenariului, acţiunea are loc cu 200 de ani înainte de căderea tronului de fier şi urmăreşte istoria familiei Targaryen.

Will Smith revine

Cei de la Netflix au deja o serie lungă de filme şi seriale programate pentru lansare anul viitor. Dintre cele mai urmărite seriale care vor avea sezoane noi amintim: The Crown, Stranger Things, Ozark, Bridgerton, Sweet Magnolias şi Sex Education. Dar până acolo, tot pe Netflix îl vom revedea pe Will Smith, cu o revenire în forță, într-un film incitant.

Anul viitor este programată premiera Fast and Loose, un film în care actorul intră în pielea unui bărbat ce se confruntă cu pierderi de memorie în urma unui atac. În încercarea de a-şi recăpăta viaţa, acesta îşi descoperă 2 identităţi complet opuse – una, a unui lider al unei organizaţii criminale, iar cealaltă, a unui agent CIA.