Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai bune soluții pentru a vedea dacă ați cumpărat blugi originali

Cele mai bune soluții pentru a vedea dacă ați cumpărat blugi originali
Sunteți pur și simplu îndrăgostiți de denim? Sigur că veți arăta extraordinar într-o pereche de blugi, dar fiți atenți ce cumpărați. Iată cele mai bune soluții pentru a recunoaște un denim de calitate.

Ați făcut o investiție într-o pereche scumpă de blugi, însă ceva pare în neregulă? Cum știți dacă aceștia sunt de calitate sau nu?

Cele mai bune soluții pentru a vedea dacă ați cumpărat blugi originali

Blugi originali? Este dorința tuturor. Dacă ați achiziționat așa ceva, ați făcut într-adevăr o afacere bună. Dar trebuie să vă lămuriți asupra acestui aspect. Specialiștii spun că primul lucru la care trebuie să fiți atenți când ați cumpărat o pereche de blugi este să ca fibrele să nu se distanțeze unele de altele când trageți de material. Pe de altă parte, e important ca materialul să fie dens.

Cusăturile trebuie să fie dublate

În altă ordine de idei, cusăturile e necesar să fie dublate nu doar la exterior, ci și la interior. Atenție sporită și la capetele de cusături care trebuie să fie finiste la interior. Priviți acum și capsele. Dacă pe fiecare dintre acestea există un logo al companiei producătoare și acestea sunt din metal, aveți toate șansele ca blugii să fie de firmă.

În cazul în care vedeți că denimul este de calitate inferioară, iar materialul este aspru, subțire sau, dimpotrivă mult prea gros, ar trebui să vă puneți un semn mare de întrebare.

Care e istoria blugilor

Potrivit legendei, blugii ar fi apărut în perioada anilor 1800, în America și au fost purtați o bună bucată de vreme doar de căutătorii de aur. Aceștia au preferat acest gen de îmbrăcăminte pentru că era extrem de comod. O altă legendă spune însă că denimul ar fi fost inventat de niște țesători francezi care au vrut să copieze serjul italinesc.

Indiferent care ar fi răspunsul corect, cel car a reușit să ducă denimul la New York a fost Levi Strauss. Din acel moment și până acum, au rămas preferații tuturor.

Sursă foto: editiededimineata, academiabarbatilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre