Cele mai excentrice vedete de la Hollywood. James Franco vinde artă invizibilă, Nicolas Cage cumpără caracatițe

Cele mai excentrice vedete de la Hollywood. James Franco vinde artă invizibilă, Nicolas Cage cumpără caracatițe
În general sunt cunoscuți pentru realizările lor din filme sau muzică. Însă din când în când ies în evidență cu tot felul de ciudățenii. Iată cele mai excentrice vedete de la Hollywood.

Îi iubim, îi urmărim la TV sau pe internet și suntem la curent cu ultimele noutăți din viața lor personală și profesională. Sunt însă lucruri care reușesc încă să ne surprindă. Iată care sunt cele mai excentrice vedete de la Hollywood. S-au remacat prin tot felul de ciudățenii. 

Vedete excentrice de la Hollywood. James Franco 

Vedete excentrice Hollywood

Magicianul din ”Oz the Great and Powerful”, James Franco, este cunoscut pentru mai multe ciudățenii. De exemplu, el a spus odată că este de părere că dormitul în pat e ”un semn de înfrângere”. Franco de multe ori vorbește despre sine la persoana a treia, el creează (și vinde!) „artă invizibilă” (a fost plătit cu 10 mii de dolari pentru un nimic numit „fresh air”). În plus, desenează imagini ciudate și construiește instalații de artă bizare. Odată, el a scris și a publicat o poveste despre cum nu a avut raporturi sexuale cu Lindsay Lohan.

Tom Cruise 

Spre deosebire de cei mai mulți membri ai acestui top, Tom Cruise vrea să pară o persoană complet normală. Dar sub acoperirea de normalitate, se află o persoană foarte ciudată, care face lucruri ciudate de dragul Bisericii Scientologice. De exemplu, după destrămarea căsătoriei sale cu Nicole Kidman și relația ulterioară cu Penelope Cruz, actorul a permis scientologilor să facă un casting pentru a-și alege noua iubită (pentru un timp aceasta a fost actrița iraniană Nazanin Boniadi). Atunci când Cruise a început o relație cu Katie Holmes, el a permis scientologilor să o supravegheze 24 de ore din 24. De asemenea, se spune că s-a oferit să ia parte la o bătaie a membrilor bisericii care au încălcat câteva reguli bisericești (scientologii condamnă pedeapsa corporală). 

Nicolas Cage 

Vedete excentrice Hollywood

Nicolas Cage joacă adesea personaje cu ciudațenii sau pur și simplu nebune. În viața reală, este doar un pic mai „conștient”. De exemplu, el este cunoscut pentru cumpărături scumpe și inutile. Odată Cage a cumpărat o caracatiță pentru o jumătate de milion de dolari și a anunțat că aceasta îl va ajuta să-și joace rolurile. La un moment dat actorul a deținut în proprietate mai multe castele și un număr mare de case. Unul dintre castele a fost folosit pentru filmarea seriei „American Horror Story: Coven”. De asemenea, Cage a ordonat să i se construiască un mormânt de trei metri în formă de piramidă, în cimitirul din New Orleans. Cheltuielile sale atât de inutile și extravagante au dus la mari probleme financiare, în ciuda câștigurilor solide. Cage mai crede că a creat o nouă metodă de a intra în rol, pe care o numește „neoshamanism”.

Angelina Jolie

În ultimii ani, Angelina Jolie s-a abținut de la ieșiri publice excentrice – cu excepția unei masectomii duble de teama cancerului de sân. Cu toate acestea, în trecut actrița era renumită pentru ciudățeniile sale. În special, ea a fost cunoscută ca fiind un fan al sadomasochismului și al sângelui. Acesta este motivul pentru care, atunci când Jolie a fost căsătorită cu Billy Bob Thornton, au purtat în jurul gâtului pandantive cu picături de sânge. Cea mai bizară și șocantă ieșire a lui Jolie este considerată sărutul pasional cu fratele ei, James, la ceremonia premiilor „Oscar” din 2000. Un alt fapt bizar este și nașterea primului copil biologic al lui Jolie și Pitt, care a avut loc în Namibia. Actorii au plecat în Africa pentru a scăpa de paparazzi.

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton este cunoscut la Hollywood ca proprietarul celui mai bizar set de fobii. Toate acestea sunt foarte specifice. De exemplu, el nu se teme de șerpi sau șopârle, ci doar de șopârle Komodo. Nu poate folosi tacâmuri de argint și stă într-un mobilier antic aurit. De asemenea, are temeri și dependențe numerologice. Într-o zi, a înconjurat de șapte ori restaurantul, înainte de a intra în el, pentru că acesta credea că numărul șapte este norocos. De asemenea, actorul colecționează tatuaje pe corpul său, făcându-și tatuaje noi peste cele vechi, care și-au pierdut relevanța, de exemplu, numele fostelor iubite. Scrie scenariile cu pixul și refuză să lucreze pe un calculator.

Foto: Facebook

Valentine’s day. Anunțul făcut de Anamaria Prodan de Ziua Îndrăgostiților