În 2017, pe 20 ianuarie, profeția lui Simpson a devenit realitate când Trump a fost instalat ca al 45-lea președinte al Statelor Unite, în locul lui Barack Obama.

În timp ce președinția lui Trump a fost, fără îndoială, una dintre cele mai mari previziuni ale emisiunii, pe o perioadă de 31 de ani, creatorii și scriitorii sitcom-ului de desene animate emblematice au făcut o serie de previziuni ciudate.

Creatorul Simpsons, Matt Groening, i-a descumpănit pe fanii morți de-a lungul anilor, în timp ce el și echipa sa de scriitori continuă să prezică viitorul de nenumărate ori.

Lunchlady Doris și carnea de cal

În 1994, personajul iconic Lunchlady Doris a folosit părți din mai mulți cai pentru a pregăti prânzul pentru studenții flămânzi din Springfield Elementary.

Nouă ani mai târziu, Autoritatea pentru Siguranța Alimentară din Irlanda a găsit ADN-ul calului în peste o treime din probele de burger din supermarketuri și mese gata preparate, și porc în 85% dintre ele.

The Simpsons știau de lansarea Apple Watch?

Simpson a introdus, de asemenea, ideea unui ceas care ar putea fi folosit ca telefon mobil într-un episod difuzat în 1995. Teoria a venit cu aproape 20 de ani înainte ca celebrul Apple Watch să fie inventat.

În timp ce Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie și ceilalți rezidenți din Springfield au fost centrul atenției multora dintre cele mai mari și mai multe previziuni, există încă peste zece povestiri care nu au prins încă viață.

În 2010, Matt Groening și echipa sa creativă au planificat o poveste care se leagă îndeaproape de situația actuală a lumii pe fondul pandemiei de coronavirus în curs de desfășurare.

Fata creatoarei de modă Catinca Roman are ”dosar”?

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp