Cele mai spectaculoase case ale vedetelor. Sunt domenii de zeci de milioane de dolari

Cele mai spectaculoase case ale vedetelor. Sunt domenii de zeci de milioane de dolari
Unele vedete preferă lucrurile mai fine din viață, mai ales când vine vorba de locul în care își așează capul pentru a se odihni în fiecare noapte. E adevărat, au o mulțime de bani de aruncat. Au fani dedicați, care sunt dispuși să cheltuiască bani pentru bilete la concerte, bilete la filme, mărfurile și produsele promovate de ele, întâlniri și orice altceva. Acestea fiind spuse, este puțin probabil ca vedetele să locuiască în case care nu sunt speciale sau unice.

Există o mulțime de celebrități cu case unice. Ele trăiesc în case care sunt șocant de scumpe. Nu de puține ori acestea arată mai mult ca niște castele decât orice altceva. Iată un top al vedetelor cu gusturi fine și extravagante.

Beyoncé & Jay-Z’s Mansion – New Orleans

Celebrități cu case unice

Beyoncé și Jay-Z au decis să cumpere o casă în cartierul verde din New Orleans. Conacul poate fi descris ca un castel mai mult decât o casă normală datorită dimensiunilor sale enorme și aspectului exterior. În interior, are șapte dormitoare și opt băi. Are o suprafață de 4000 de metri pătrați și a fost construit în 1925. Inițial trebuia să fie o biserică pentru o adunare presbiteriană. Evident, nu mai este folosit în scopuri religioase specifice, deoarece Beyoncé și Jay Z îl dețin!

Rihanna’s Mansion – Londra

Celebrități cu case unice

Rihanna a avut proprietăți multiple de-a lungul anilor de la conacul din Los Angeles în care a locuit în 2009, la doar câteva minute de mers cu mașina până la penthouse-ul din Manhattan, pe care l-a luat în  2013. În prezent deține încă o casă pe plajă în Barbados, care este insula ei natală. Dar are o casă și în Londra. Trebuia să fie secretă, dar cumva, mass-media a aflat despre locuința din Londra, că a început să o închirieze în 2018. A fost descrisă ca total regală.

Naomi Campbell’s Ecohouse – Insula Cleopatra, Turcia

Celebrități cu case unice

Naomi Campbell are unul dintre cele mai mari nume din industria modellingului. Pentru o lungă perioadă de timp, ea și Tyra Banks au fost concurenți majori în lumea modei. În aceste zile, Naomi Campbell locuiește într-o casă ecologică de pe insula Cleopatra, care are în interior 25 de dormitoare! Privind casa de sus, veți observa că arată ca forma unui ochi.

George Clooney’s Mansion – Regatul Unit

Celebrități cu case unice

La fel ca multe celebrități, George Clooney deține mai multe proprietăți, dar cea care a atras multă atenție e conacul cu nouă dormitoare din Berkshire, Regatul Unit. Aceasta este casa pe care George Clooney și soția sa, Amal, au decis să o cumpere în 2014 înainte ca gemenii lor să se nască. Amal i-a născut pe Ella și Alexander în 2017, după ce locuiseră deja confortabil în frumoasa casă cu nouă dormitoare.

Sofia Vergara și Joe Manganiello’s Mansion – Beverly Park

Celebrități cu case unice

În iunie 2020, au apărut știri despre alegerea Sofia Vergara și a lui Joe Manganiello de a cumpăra un conac de 26 de milioane de dolari în Beverly Park. Nu este deloc șocant faptul că frumosul cuplu a decis să se răsfețe într-un loc atât de scump de locuit, deoarece a fost una dintre cele mai bine plătite actrițe TV din ultimii ani. Un lucru care face ca această casă să fie atât de specială este faptul că vine împreună cu comunitatea protejată.

Conacul lui Jennifer Lopez – Bel Air

Celebrități cu case unice

Jennifer Lopez nu este străină de locuințele scumpe. Îi plac lucrurile mai fine din viață și datorită frumuseții și talentului ei, își poate permite! Dintre toate proprietățile pe care le deține, casa ei din Bel Air, Los Angeles este una dintre cele mai impresionante.

Ea a cumpărat-o pentru 28 de milioane de dolari în 2016, împreună cu Alex Rodriguez. Casa are o piscină infinită și o cadă cu hidromasaj, precum și o bucătărie rustică care permite luminii naturale a soarelui să se revărse într-o fereastră uriașă.

Lady Gaga’s Mansion – Miami

Lady Gaga a fost dispusă să renunțe la 22,5 milioane de dolari pe proprietatea ei din Malibu. Ea a cumpărat proprietatea de pe plajă în 2014. Pentru oricine este curios să vadă cum arată casa din interior, ea a filmat mai multe scene pentru documentarul ei Gaga: Five Foot Two, care este disponibil pentru streaming pe Netflix. Ea și-a descris casa ca fiind sanctuarul și oaza ei de pace. Ceea ce face casa unică sunt cele câteva piste de bowling.

Conacul Julia Roberts – Malibu

Julia Roberts este, de obicei, destul de secretoasă cu viața familiei și a casei, dar a postat câteva imagini drăguțe cu ea din interiorul frumoasei sale case de pe malul mării. Malibu este un oraș de vis în care să trăiești, deoarece toată lumea vrea să fie aproape de plajă! Este atât de răcoritor și de frumos. A fi aproape de apă creează un sentiment de liniște și minune. Casa Malibu a Juliei Roberts pare a fi locul perfect pentru ea și familia ei.

Will & Jada Pinkett Smith’s Mansion – Calabasas, California

Familia Kardashian-Jenner este cunoscută pentru că locuiește în Calabasas, California, dar nu sunt singurele vedete care locuiesc într-un oraș atât de frumos și scump. Will și Jada Pinkett Smith dețin, de asemenea, un conac în Calabasas, California și valorează 42 de milioane de dolari. Locuința este absolut uimitoare și un loc perfect pentru ca întreaga lor familie să locuiască.

John Travolta’s Mansion – Florida

Celebrități cu case unice. Vedetele trăiesc în domenii de zeci de milioane de dolari

Lucrul care face casa lui John Travolta atât de unică este faptul că are de fapt un aeroport conectat la ea. Conacul este situat în Florida și este considerat a avea cea mai mare pistă de aeroport privat din întreaga Americă. John Travolta nu are doar un aeroport ca parte a casei sale, fără niciun motiv… El este, de asemenea, un pilot privat instruit. Știe cum să conducă toate avioanele care pot fi observate pe proprietatea sa.

Sursa foto: Instagram, The Things

Exclusiv. Cum și-a petrecut noaptea Lidia Buble.  Nu a dormit la o prietenă!

Recomandarile noastre