Celebra actriță Joan Collins vs. Tara Newley. Cât de diferit trăiesc mama și fiica

Celebra actriță Joan Collins vs. Tara Newley. Cât de diferit trăiesc mama și fiica
Fiica lui Joan Collins, Tara Newley, face o dezvăluire curajoasă și șocantă despre relațiile anterioare. Între timp s-a căsătorit cu un bărbat mai în vârstă și a fost condusă la altar de tatăl ei vitreg, care e mai mic decât ea.  Dar, să nu ne agățăm prea mult de vârstă. La urma urmei, după cum lui Joan Collins îi place să ne reamintească, vârsta „este doar un număr”.

Soțul lui Joan, Percy Gibson, are 55 de ani. „Dacă moare, el moare”, spune aceasta. Tatăl vitreg al romancierei Tara Newley este cu un an mai mic ca ea.

Când Tara Newley, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit cu colegul scriitor Nick Gilador Arkle, 61 de ani, tatăl vitreg Percy, îmbrăcat într-un kilt de tartan, a condus-o în fața altarului, pe una din melodiile tatălui ei natural, Feeling Good. Regretatul actor, cântăreț și compozitor Anthony Newley a fost al doilea soț al celebrei actrițe Joan Collins.

„Cu adevărat enervant e faptul că oamenii cred că Nick arată mult mai tânăr decât mine”, adaugă Tara. „Încerc să nu mă gândesc la vârsta mea, dar, după ce m-am întâlnit cu bărbați mai tineri în trecut, am decis că unul mai în vârstă este o partidă mai bună pentru mine. Nick este amuzant, amabil și generos; cel mai dulce om pe care l-am întâlnit vreodată. Și îi iubește pe copiii mei”, a declarat Tara. Ea are doi copii: Miel, 21 de ani și Weston, 16, concepuți cu tați diferiți.

Ce relații abuzive a avut Tara

Relațiile Tarei nu au fost întotdeauna așa reușite precum se anunță aceasta cu actualul soț. După cum spune azi, a avut unele „care ar putea fi considerate abuzive” și recunoaște că a fost nevoită să „învețe ce sunt acelea relații sănătoase”. Dar lucrurile sunt clare și diferite acum.


Marcel Pavel a decis ce are de făcut în continuare

Bucuria nevinovată. O reteță dulce, dar sănătoasă: Level up oatmeal cookies


„În mod tradițional, asociem abuzurile domestice cu violența fizică. Dar dacă mergeți pe coji de ouă; dacă îți este frică; fiind dat jos, bulversat și amenințat, atunci trăiești sub control coercitiv și aceasta este o formă de abuz”, povestește Tara.

Cu șase ani înainte să-l întâlnească pe Nick, Tara era single. „Am fost pe cont propriu cu câteva pisici, crescându-mi copiii, fără să caut o relație, spune ea. Timp de câțiva ani, am lucrat ca coordonator de caz la un refugiu pentru femei și în comunitate, iar una dintre femeile dragi cu care am lucrat a spus: Îți place foarte mult prietenul meu Nick. I-am spus: Da, sigur.”

Dragoste de scriitori

Fiica lui Joan Collins povestește cum s-a îndrăgostit. „M-am îndrăgostit de Nick prin cuvântul scris. Este o poveste de dragoste de scriitori! Am început să comunicăm pe social media și mesajele noastre au devenit mini-romane”, mai povestește fiica celebrei Joan Collins.

Apoi, bărbatul a invitat-o ​​la cină și au început să întâlnească. „Acum suntem căsătoriți de patru ani”, spune ea. „Am avut o nuntă liniștită în West Country într-o zi de vară englezească perfectă. Am ales o rochie în stilul anilor ’50 Grace Kelly tăiată pe umăr, alb-deschis; pe talie. Ei spun că rochia te alege. Cred că da! Mama arăta frumos, ca întotdeauna, într-o rochie cu flori roz și a citit Desiderata, una dintre piesele noastre preferate de proză. Au fost aproximativ 80 de oameni, toți prietenii și familia. Doar dimensiunea potrivită. Minunat!”, a mai adăugat Tara Newly pentru Daily Mail.

Celebra Joan Collins își continuă viața opulentă

În timp ce mama ei, celebra Joan Collins are case opulente pe Coasta D’Azur, Belgravia în Londra, New York și Los Angeles, Tara preferă viața rurală în satul de lângă Weston-super-Mare care a fost casa ei de 14 ani.

Este ușor de înțeles că părinții Tarei erau adevărate vedete de la Hollywood, niște aristocrați. Tatăl ei, născut la Londra, s-a mutat în SUA în anii șaizeci și a devenit o stea la fel de mare în Las Vegas ca Frank Sinatra. Joan s-a ridicat în panteonul din showbiz în 1981, când a fost distribuită în rolul Alexis Carrington în seria Dinastia. Tara însăși s-a născut în New York și a trăit o viață itinerantă în showbiz, s-a împiedicat între casele de lux ale părinților ei din Londra și Hollywood, după ce au divorțat în 1970.

Sursa foto: Daily Mail

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp