Celebra actriță lasă în urmă rănile divorțului. A început să se afișeze cu alți bărbați

Celebra actriță lasă în urmă rănile divorțului. A început să se afișeze cu alți bărbați
Lucrurile par să se schimbe pe repede înainte în viața Angelinei Jolie. După ce era sigură relația ei cu vedeta cu cele mai multe premii Grammy din acest an, acum iese cu alți bărbați.

Un lucru e cert: celebra actriță lasă în urmă rănile divorțului.  Angelina Jolie iese din nou cu fostul soț britanic Jonny Lee Miller. Cei doi s-au bucurat de o cină împreună, în Los Angeles, după care vedeta a fost condusă acasă.  Fostul cuplu a fost surprins bucurându-se împreună de o cină luni seara în Beverly Hills, California.

Jolie, în vârstă de 46 de ani, și Miller, în vârstă de 48 de ani, au fost căsătoriți între 1996 și 1999 după prima întâlnire pe platoul de filmare al peliculei Hackers. Perechea a părut că se apropie din nou, în iunie, anul acesta, când Jolie a fost văzută ajungând la apartamentul lui Miller din New York.

Atunci, actrița a fost văzută intrând singură în apartamentul lui Jonny Lee Miller, fostul ei soț și totodată un actor britanic cunoscut. Angelina avea în mână și o sticlă de vin scump marca Peter Michael. Trei ore mai târziu, în jurul orei 22:30, vedeta a părăsit clădirea.

Luna trecută, Angelina Jolie s-a afișat alături de superstarul muzical The Weeknd. Vedeta în vârstă de 46 de ani, și cel mai premiat cântăreț canadian, în vârstă de 31 de ani, au petrecut două ore și jumătate într-o secțiune privată a luxosului restaurant italian, Giorgio Baldi. Ba mai mult decât atât, cei doi și-au asortat perfect ținutele. La finalul cinei, Angelina Jolie a sărit apoi pe bancheta din spate a SUV-ului negru care îl aștepta pe compozitorul nominalizat la Oscar și au mers la conacul său Bel-Air, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Daily Mail