Celebra Sabrina a venit în România. Incredibil ce a mâncat și ce și-a cumpărat

Celebra Sabrina a venit în România. Incredibil ce a mâncat și ce și-a cumpărat
Una dintre cele mai mari voci ale lumii, celebra Sabrina a avut un concert la Iași. Ce a făcut artista după spectacol i-a uimit pe toți.

După concertul de la Iași, frumoasa Sabrina Salerno a vrut să cunoască tradițiile orașului de sub Copou. Unde s-a plimbat.

Celebra Sabrina a venit în România. Incredibil ce a mâncat și ce și-a cumpărat

Celebra interpretă a hitului Boys, Sabrina Salerno a fost aplaudată de 1500 de oameni la Iași, în cadrul festivalului „Tiki Nights”, apoi a mers la plimbare prin orașul de sub Copou. Artista a fost în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva și a fost fascinată de tradițiile orașului.

„Artistei i s-a povestit despre amploarea pe care a căpătat-o pelerinajul de la moaștele Sfintei Parascheva. Și, din acest motiv, a dorit foarte mult să meargă la Catedrala Mitropolitană. Ajunsă acolo, s-a închinat ca orice bun creștin, iar un preot i-a făcut rugăciunea, Acatistul Sfintei Parascheva”, a declarat impresarul Radu Groza. Ulterior, Sabrina s-a rugat și la Mănăstirea Sfinții Trei Ierarhi.

Impresionată de clădirea Palatului Culturii

Chiar dacă a fost obosită după concert, Sabrina s-a plimbat e jos prin Iași și a intrat în spațiile comerciale. “Și-a cumpărat magneți cu imagini din Iași și s-a arătat interesată de o mulțime de eșarfe și de alte creații vestimentare. (…) Sabrina a fost foarte bine primită, i-au plăcut oamenii locului, foarte apropiați, dar a admirat și locurile, inclusiv bijuteriile arhitecturale de aici. Spre exemplu, a fost impresionată de clădirea Palatului Culturii”, a mai spus Radu Groza.

S-a delectat cu specialitățile tradiționale ale zonei

Chiar dacă are o siluetă perfectă, aceasta s-a bucurat de gastronomia zonei, a mâncat coaste de porc și a băut vin de Cotnari. „Să știți că ea n-a venit cu aere de vedetă și nici nu o caracterizează acest lucru. A ținut neapărat să cunoască specialitățile tradiționale ale zonei. Și s-a arătat, din nou, încântată. A băut vin roșu de Cotnari și a mâncat coaste de porc, cu toate că are o siluetă de invidiat”, a mai precizat impresarul Radu Groza.

Sursă foto: Fanatik