Celebra Vanessa Williams a fost încoronată Miss America, dar a trebuit să renunțe la titlu. Cum a depășit momentul

Celebra Vanessa Williams a fost încoronată Miss America, dar a trebuit să renunțe la titlu. Cum a depășit momentul
Puțini știu că celebra cântăreață și actriță Vanessa Williams a fost încoronată cândva Miss America. A fost însă obligată să renunțe la titlu, iar ulterior a reușit să depășească trauma suferită.

Vanessa Williams, acum în vârstă de 58 de ani, este cunoscută pentru rolurile sale din filme, dar și pentru celebra piesă „Save the best for last”. Puțini știu însă că vedeta a fost încoronată Miss America în anul 1983. A fost prima femeie de culoare ce a câștigat titlul de Miss America. 

Cu toate acestea, cu câteva săptămâni înainte de încheierea domniei sale, ea a fost forțată de șefii concursului să demisioneze atunci când revista Penthouse a publicat fotografii neautorizate cu ea nud.

Vanessa Williams a fost Miss America, dar nu și-a dus „domnia” până la capăt 

În loc să renunțe, ea și-a petrecut următorii ani construind metodic o carieră de succes ca și cântăreață și actriță. A avut inclusiv rol în „Desperate Housewives”. De asemenea, este cunoscută pentru piesa de semnătură „Save the Best for Last”. Vanessa Williams spune că a reușit să supraviețuiască trecutului ei scandalos datorită unei credințe solide în sine.

„Cred că am fost cu adevărat centrată în a ști că știu cine sunt și voi ajunge acolo și, odată ce praful se va așeza, veți vedea”, a spus vedeta pentru Page Six. 

„Și, de asemenea, m-a ajutat să mă distanțez de cele două simboluri opuse ale Miss America și regină a frumuseții înconjurată de scandal, eu fiind un copil normal la mijloc, care era junior la facultate.”

Cele trei fiice ale sale au făcut-o să realizeze prin ce a trecut

Williams a mărturisit că abia acum, când are trei fete, a realizat ce a însemnat pentru ea să se confrunte cu toate acele lucruri urâte. „Având copii și văzându-i pe copiii mei la vârsta de 20 de ani și văzându-i pe copiii mei am realizat nu numai că eram renumită, ci și toate lucrurile pe care trebuia să le gestionez, să le accept și cu care să lupt”, a explicat ea.

Înainte de pandemie, vedeta a jucat în West End din Londra în „City of Angels”. Acum așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă. Între timp, ea și-a împrumutat dispoziția veselă și puterea stelară pentru a ajuta la scoaterea la licitație a articolelor de la gala din 2021 a Centrului Roundabout din Central Park, inclusiv o masă cu Debra Messing, care a costat 100.000 de dolari.

Foto: Facebook

Codin Maticiuc e disperat. A pierdut-o pe Mona. Ce recompensă oferă afaceristul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri