Celebru fotbalist român, anchetat de DIICOT pentru relația lui cu interlopii. S-au făcut „combinații” pe mari sume de bani

Celebru fotbalist român, anchetat de DIICOT pentru relația lui cu interlopii. S-au făcut „combinații” pe mari sume de bani
Cunoscutul fotbalist de la Farul Constanța, Gabi Torje, trece prin momente grele. Iată ce s-a întâmplat cu sportivul.

Gabi Torje a ajuns la DIICOT după ce oamenii legii au făcut o vizită la 17 adrese din București și Ilfov.

Probleme mari pentru Gabi Torje. A greșit și acum a fost să dea cu subsemnatul

Zile grele pentru Gabi Torje, care a ajuns la DIICOT. Sportivul a intrat într-o poveste urâtă, din care va trebui să iasă basma curată. Totul a început la o sală de sport din sectorul 3, pe care fotbalistul o frecventa, unde s-a împrietenit cu câțiva interlopi care făceau parte dintr-o grupare condusă de Sile Pietroi.

Până aici nimic ieșit din comun, doar că membrii acestei grupări se ocupau cu cămătăria. Concret, aceștia împrumutau diferite persoane cu sume de bani, pentru care cereau dobânzi uriașe. Prin această situație neplăcută a trecut și Torje care, după ce luat bani de la aceștia, a fost obligat să înapoieze dublu.

Cercetați pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat și cămătărie

În urma descinderii făcute de DIICOT, oamenii legii au reținut cinci suspecți, iar trei au fost plasați sub control judiciar. Aceștia sunt cercetați pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat.

Ce spune comunicatul DIICOT

”La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat şi camătă.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna februarie a anului 2022, în municipiul Bucureşti ar fi fost constituit un grup infracţional organizat, care ar fi acţionat, în mod coordonat, în scopul săvârşirii infracţiunii de camătă”, transmite DIICOT.

Ce nume celebre au fost excrocate

Printre artiștii care au căzut victimă grupării de cămătari a lui Sile Pietroi spun sursele că s-ar număra și cunoscutul interpret de muzică lăutărească Elis Armeanca, ba chiar și un alt interlop cunoscut, pe nume Octavian Grecu. Acesta este cunoscut ca și Butoane și face parte din lumea interlopilor din Giurgiu.