Teatru. Cercurile încrederii, jucat pe scenă și transmis live

Teatru. Cercurile încrederii, jucat pe scenă și transmis live
Un spectacol de teatru difuzat gratuit, în live stream direct din sala de spectacol. Acesta e modul în care Teatrul Național din Timișoara a ales să marcheze Ziua Mondială a Artei.

Cercurile încrederii, jucat pe scenă și transmis live. Un spectacol care definește întru totul modul în care teatrul funcționează. Teatrul e un catalizator al rețelei emoționale și intelectuale care alcătuiește societatea și, în realitate, pe fiecare dintre noi. Joi, 15 aprilie, ora 19,00 Teatrul Național din Timișoara va transmite în direct din Sala 2 spectacolul Cercurile încrederii de Radu Popescu, în regia Mihaelei Lichiardopol.

Spectacolul va putea fi urmărit gratuit pe canalul său Youtube și pe site-ul www.tntimisoara.com. Acesta are la bază la textul câștigător al Concursului Național de Dramaturgie, „un proiect al Teatrului Național care, la rândul său, își propune să contureze un traseu dramaturgic definibil în realitatea românească și în coordonatele specifice pe care le oferă comunicarea dramaturg – regizor – actor”, transmit organizatorii.

Cercurile încrederii, jucat pe scenă și transmis live

Cercurile încrederii este un spectacol despre maturizare – nu doar a personajelor, cinci liceeni dintr-o trupă de teatru școlar, puși în fața unor alegeri pe care nu sunt pregătiți să le facă – ci despre procesul de maturizare pe care ar trebui să-l traverseze o întreagă societate prea puțin atentă la nevoile noii generaţii.

Cercurile încrederii, jucat pe scenă și transmis live

Distribuția spectacolului îi reunește pe actorii Laura Avarvari, Daniela Bostan, Roberta Popa, Ana Maria Cojocaru, Paula Maria Frunzetti, Cristian Szekeres, Costa Tovarnisky și Victor Manovici. Decorul și costumele sunt semnate de scenografa Geta Medinski, iar muzica originală îi aparține lui Gabriel Almași.

Fotografii: Adrian Pîclișan / TNtm

Regina Elisabeta nu se dă bătută. Ce a făcut, la patru zile de la moartea prințului Philip