Regina Elisabeta nu se dă bătută. Ce a făcut, la patru zile de la moartea prințului Philip

Regina Elisabeta nu se dă bătută. Ce a făcut, la patru zile de la moartea prințului Philip
Regina Elisabeta nu se dă bătută, în ciuda faptului că soțul ei mult iubit a murit. La patru zile de la moartea prințului Philip, regina Elisabeta a luat o decizie incredibilă.

Regina Elisabeta trece printr-o perioadă foarte tristă, însă nu se dă bătută. Săptămâna trecută, prințul Philip, care i-a fost alături timp de 73 de ani, a încetat din viață la 99 de ani. Familia regală a anunțat o perioadă de doliu de două săptămâni, înainte de a-și relua îndatoririle regale. Mesaje de condoleanțe continuă să vină din toate colțurile lumii, iar televiziunile din Marea Britanie cinstesc viața celui mai lung consort din istoria Marii Britanii. 

Prințul Harry s-a întors și el în Anglia, iar în acest moment efectuează o carantină de cinci zile, pentru a putea participa la înmormântarea bunicului său de sâmbătă. Între timp, seniorii din familia regală au de gând să o sprijine pe regină de acum încolo, astfel încât să nu apară singură atunci când are de efectuat îndatoriri regale. 

Regina Elisabeta nu se dă bătută. S-a întors deja la muncă

Într-o mișcare fantastică, dar deloc surprinzătoare totuși, regina s-a întors ieri la muncă. La patru zile de la moartea prințului Philip, suverana a găzduit o ceremonie de pensionare pentru Lord Chamberlain Earl Peel. Lord Chamberlain a fost un ajutor cheie de nădejde pentru regină, timp de 14 ani, iar acum se pensionează. Așa că aceasta, dominată, ca întotdeauna, de un simț al datoriei de necontestat, și-a luat la revedere cum se cuvine de la Peel. Acesta a avut un rol important în gospodăria regală atâta timp. 

De asemenea, au apărut anumite informații conform cărora regina va petrece mai mult timp la castelul Windsor, acum că prințul Philip nu mai este. În schimb, palatul Buckingham va fi folosit mai mult ca un „birou”. În ceea ce privește funeraliile, s-ar putea ca regina să stea singură sâmbătă, ceilalți fiind obligați să mențină distanța. Asta din cauza regulilor în ceea ce privește pandemia de covid. Totuși, se pare că Archie Miller-Bakewell, secretarul privat al prințului Philip, va sta chiar lângă ea la ceremonie. 

Foto: Facebook

Cătălin Crișan nu își mai încape în piele de mândrie că fiul său a făcut o alegere esențială