Ceva dulce de la Gabi Bădălău pentru iubita lui Bianca Drăgușanu. E clar că a vrut să producă un șoc!

Ceva dulce de la Gabi Bădălău pentru iubita lui Bianca Drăgușanu. E clar că a vrut să producă un șoc!
Superba Bianca Drăgușanu și-a aniversat, luni, ziua de naștere, și a fost surprinsă de iubitul ei, în pat, cu flori, baloane și șapanie. Petrecea a urmat spre seară. Și surprizele.

Bianca Drăgușanu a împlinit 41 de ani. Anul trecut, de ziua iubitului ei, l-a dus pe acesta într-o vacanță exotică, în Thailanda. A fost momentul în care cei doi și-au manifestat public sentimentele pe care le au unul față de celălalt. Discreți în privința relației lor, din acea vacanță au postat în continuu imagini împreună.

Gabi Bădălău s-a pozat cu Bianca și fiica ei

De ziua Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău i-a făcut cel mai mare cadou: a acceptat să apară în fotografii împreună cu ea. El a postat pe contul său de socializare un selfie împreună cu iubita sa. I-a scris „Happy birthday” și a pus  alături o inimioară roșie. Ca să nu mai fie niciun dubiu cu privire la legătura dintre ei. Au urmat și alte astfel de imagini, Gabi Bădălău dovedind că e foarte fericit alături de Bianca, dar și că se distrează de minune la petrecerea plină de prietenele iubitei sale.

Bianca și Gabi Bădălău

Una din imagini dovedește și relația foarte bună pe care bărbatul o are cu fiica Biancăi, cei trei pozând în fața tortului gigantic, acoperit cu trandafiri albi din glazură fondantă.

Tort ca de nuntă, de la Gabi Bădălău pentru iubita sa sărbătorită

Fiul fostului boss de la Curtea de Conturi, care deține, împreună cu familia, unul din cele mai căutate locuri pentru organizat evenimente, s-a bucurat de dulcele care a asigurat tratația petrecerii Biancăi Drăgușanu.

Bianca a avut parte de un tort imens, cu etaje, de un alb imaculat. Un adevărat tort de nuntă, delicios și completat cu artificii și o lumânare în care a fost invitată să sufle micuța Sofia.

Dulcele spectaculos pe care Gabi Bădălău i l-a oferit Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai urmărite cupluri mondene, și chiar dacă au mai trecut prin mici despărțiri, au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt. Spre deosebire de alți parteneri, Bianca Drăgușanu a luat decizia de a fi mai degrabă rezervată în declarații atunci când e întrebată despre viața ei privată.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre