Cezara Dafinescu a fost apărată de menajeră. Un actor celebru a vrut să o bată

Cezara Dafinescu a fost apărată de menajeră. Un actor celebru a vrut să o bată
Una dintre cele mai mari actrițe ale României, Cezara Dafinescu, a trecut prin momente șocante. Cine e bărbatul care a vrut să o bată.

S-a speriat îngrozitor și norocul ei a fost că menajera a venit să o salveze. Ce s-a întâmplat cu Cezara Dafinescu.

Cezara Dafinescu a fost apărată de menajeră. Un actor celebru a vrut să o bată

Scandal uriaș la poarta casei actriței Cezara Dafinescu. Discuția a pornit de la un banal loc de parcare și a fost la un pas să se transforme într-o nenorocire. Protagoniști au fost actrița și colegul de breaslă, mai tânărul Alexandru Bogdan, mai nou vedetă PRO TV, detectiv la ”Masked Singer România”.

”Scandalul a izbucnit după ce mi-am găsit locul de parcare din fața porții ocupat de mașina condusă de amica lui Bogdan Alexandru. Le-am atras atenția că este loc de acces și că vreau să-mi bag mașina în curte. Însă femeia de la volan mi-a răspuns, pe un ton superior, că nicăieri nu e precizat acest lucru”, a declarat actrița, în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Îți dau una de-ți mut falca”

Șocată, Cezara Dafinescu a mărturisit că e convinsă că Bogdan nu a recunoscut-o pentru că nu era machiată. Însă a primit amenințări cu bătaie și a avut mare noroc că a intervenit menajera.  ”Nu cred că Bogdan m-a recunoscut, nu eram machiată, mi-a vorbit foarte urât, s-a apropiat de mine, am crezut că vrea să mă bată, mi-a și zis: ”Îți dau una de-ți mut falca! A venit menajera și m-a salvat, și ea l-a recunoscut. E un huligan, n-a respectat o femeie mai în vârstă!”, a mai spus marea actriță.

Cum s-a apărat Alexandru Bogdan

Când a fost contactat de reporterii impact.ro, actorul Alexandru Bogdan a afirmat că nu ar făcut un asemenea gest dacă nu ar fi fost înjurat.

”Eram la masă, am lăsat mașina acolo, timp de o jumătate de oră, nu scria că e interzisă parcarea. Am ajuns la mașină și Cezara m-a luat cu ”Băi, băiete!”, am găsit ștergătoarele ridicate și pește putrezit pe capotă.

Apoi m-a înjurat de mamă, iar mama mea a murit recent. Mi-am pierdut controlul și m-am repezit și Cezara, dar nu am atins-o. M-am repezit la ea ca un copil care a fost înjurat de mama pe care a pierdut-o. Putea să-mi vorbească frumos, nu am recunoscut-o pentru că a vorbit foarte urât, o doamnă nu vorbește atât de urât!”, a spus Alexandru Bogdan.

Actorul este cunoscut din serialul „Mondenii” și din numeroasele reclame tv în care a apărut. Cea mai recentă e cea făcută la vopsea-„sunt Tu din viitor”. Iubita lui, Cătălina Mihai este tot actriță.

Sursă foto: metropolis si Instagram