Charles, un rege extrem de pretențios. Le spune angajaților să-i calce șireturile. Și încă n-ați văzut nimic

Charles, un rege extrem de pretențios. Le spune angajaților să-i calce șireturile. Și încă n-ați văzut nimic
De când a devenit regele Marii Britanii, au ieșit la suprafață tot mai multe lucruri necunoscute despre Charles.

Regele Charles a început să fie tot mai studiat, iar obiceiurile sale sunt uneori greu de înțeles. Iată ce face noul Suveran al Marii Britanii!

Charles, un rege extrem de pretențios. Le spune angajaților să-i calce șireturile. Și încă n-ați văzut nimic

Prințul răsfățat, așa spun sursele că i se spunea actualului monarh al Marii Britanii pentru că obiceiurile la care nu renunță niciodată sunt destul de ciudate. Un lucru la care acesta nu renunță niciodată în călătoriile sale este scaunul de toaletă, alături de hârtia igienică preferată.

Mai mult, întregul dormitor al regelui este transportat întotdeauna în locul unde acesta urmează să se cazeze, din care face parte patul ortopedic, mobilierul, fotografiile preferate, dar și… un ursuleț de pluș de care nu se desparte din copilărie. „Când a călătorit pentru a sta la casele de la țară ale prietenilor, cu o zi înainte să ajungă, a sosit un camion, care i-a adus patul, mobilierul și chiar pozele‟, a spus autoarea Tina Brown.

„Dopul de la cadă trebuie să stea într-o anumită poziție”

Lucruri de care nimeni n-a auzit până acum a povestit și fostul majordom al regelui, Paul Burell. „Pijamalele îi sunt călcate în fiecare dimineață, la fel cum sunt șireturile de la pantofi  (…) dopul de la cadă trebuie să stea într-o anumită poziție, iar temperatura apei trebuie să fie doar călduță, într-o cadă doar pe jumătate plină. (…) își pune valeții să îi pună un centimetru de pastă de dinți pe periuță, în fiecare dimineață‟, a declarat acesta.

Ce conține cutia cu micul dejun

Dar asta nu e tot, pentru că regele are și obiceiuri alimentare bătute în cuie. Suveranul nu pleacă niciunde fără să aibă la el micul dejun preferat. Potrivit bucătarului Graham Newbould,  cutia cu micul dejun conține „șase tipuri diferite de miere, muesli, fructe uscate, biscuiți și brânză‟.

Sursă foto: insider