Cheesecake vegan cu lămâie. Rețetă de aur

Cheesecake vegan cu lămâie. Rețetă de aur
Acesta este cel mai bun cheesecake pe care îl veți mânca. Și se prepară teribil se simplu.

Această rețetă de cheesecake vegan cu lămâie este atât de ușor de făcut, încât până și un copil o poate prepara. Iar gustul e cu adevărat desăvârșit. Vă recomandăm să aveți foarte mare grija ca lămâia folosită să fie una dintr-o cultură bio. Asta, deoarece veți folosi și coaja ei rasă, iar în caz contrar riscați să consumați chimicale. Așa cum, știți, fructele, mai ales cele exotice, ajung în supermarketuri după ce sunt intens tratate cu chimicale, pentru a rezista transportului îndelungat.

Ingrediente pentru cheesecake vegan cu lămâie

Pentru crustă: * 3 căni de firimituri de biscuiți graham

* ⅓ cană de zahăr

* 1 cană de unt vegan sărat, topit

* ¼ linguriță de sare doar dacă se folosește unt nesărat

* 1 lingură de amidon de porumb

Pentru umplutură: * 1 cutie de lapte condensat vegan de cocos.

* 450 g de cremă de brânză la temperatura camerei ( puteți folosi Philadelphia)

– 140 g de iaurt grecesc cu lămâie

* 1 linguriță de vanilie

* 1/2 lămâie tăiată în jumătate, cu suc

* Coajă de lămâie pentru topping

Mod de preparare

Măcinați biscuiții într-un blender. Apoi puneți biscuiții măcinați, zahărul și untul într-un castron mare și amestecați bine. Crusta de plăcintă va începe să aibă un aspect nisipos. Adăugați-o pe fundul și pe pereții unei forme de cheesecake. Asigurați-vă că ați răcit tava 10-15 minute înainte de a adăuga umplutura.

Bateți crema de brânză cu un mixer electric pe viteză medie până când se omogenizează. Adăugați laptele condensat de cocos, iaurtul grecesc, vanilia, amidonul de porumb și sucul de lămâie. Bateți din nou până când crema este netedă. Turnați umplutura în forma preparată anterior, apoi puneți la congelator timp de 4 ore, până când cheesecake-ul este ferm.

Înainte de servire, scoateți cheesecake-ul și lăsați-l să se dezghețe timp de 20 de minute, și abia apoi îl puteți felia. Se păstrează apoi în frigider timp de 4 zile.

Sursa: Instagram