Chef Bontea, surprins de Dumitrescu și Scărlătescu cu un cadou incredibil

Chef Bontea, surprins de Dumitrescu și Scărlătescu cu un cadou incredibil
Simpaticul Sorin Bontea și-a aniversat ziua de naștere alături de prietenii săi buni, Scărlătescu și Dumitrescu.

Bucurie mare pentru Sorin Bontea, care și-a serbat ziua de naștere, iar prietenii i-au oferit un dar cu totul și cu totul special.

Pentru că-l știu pasionat de muzică, cei doi bucătari celebri s-au gândit să-i facă o surpriză inedită, așa că i-au cumpărat o chitară roz. Bontea s-a bucurat mai ceva ca un copil și a postat și un mesaj de mulțumire pe contul de socializare, alături de un video cu prețiosul dar, la care spune că nu s-ar fi așteptat niciodată.

Știți care e sfatul meu? Să nu uitați să vă bucurați, asta ne menține tineri! „Ieri am primit de la colegi un cadou la care nu m-aș fi gândit niciodată! O chitară roz. O nouă jucărie la colecție! Cum să nu fiu fericit. Mulțumesc încă o dată pentru urări și gândurile bune!”, au fost cuvintele bucătarului.

Tortul a fost tot în nuanțe de roz

După ce a desfăcut pachetul în care se afla instrumentul, Bontea n-a putut să reziste și le-a spus celor doi prieteni: „Nu sunteți sănătoși, jur. Nu cred așa ceva. Băi, ești prost? Mamă, ce frumoasă e. Mulțumesc din suflet, mi s-a ridicat părul pe mine”. Dar asta nu e tot, pentru că toată lumea a fost de acord ca tortul pentru Bontea să fie unul la care nu ar fi sperat niciodată: plin de flamingo roz.

Asta ca să-i aducă aminte de celebrul costum de aceeași culoare pe care l-a îmbrăcat atunci când a participat alături de prietenul Răzvan Fodor la Asia Express. Nici Florin Ristei nu a stat degeaba și i-a trimis lui Bontea un mesaj care i-a adus mare bucurie bucătarului: „La mulți aaani, tre’ să aduci jaguaru’ roz la un jam session”.

Felicitări au venit și din partea Ginei Pistol, dar și de la Pavel Bartoș. „Să fii fericit și iubit la maxim! În rest, doar sănătate!”, a spus actorul.

Recomandarile noastre