Chef Florin Dumitrescu are un set de tacâmuri tatuate pe piele. Nu e o glumă, „a fost cadou de la iubita mea”. Foto

Chef Florin Dumitrescu are un set de tacâmuri tatuate pe piele. Nu e o glumă, „a fost cadou de la iubita mea”. Foto
De patru ani avut nevoie chef Florin Dumitrescu pentru a-și definitiva „opera”. Acesta chiar ascunde ceva la spate.

Chef Florin Dumitrescu a reușit să își uimească fanii atunci când a arătat tuturor ce tatuaj ascunde sub haine! Nimeni nu ar fi crezut una ca asta. Acum înțelegeți de ce în echipele lui de la Chefi la cuțite s-au aflat mereu concurenți tatuați.

Temutul jurat de la Chefi la cuțite a prins curaj să finalizeze un tatuaj început în 2012, iar acum este foarte mândru de el. Dar apariția desenului permanent pe pielea îndrăgitului chef Florin Dumitrescu nu e o treabă simplă. Are legătură cu o femeie. El a povestit cum s-a ajuns la asta.

„În 2012 am primit cadou de la iubita mea un tatuaj făcut de un om pe care îl admir foarte tare, Alex Petcu. Acum, în 2016, am reuşit să îl termin şi în felul acesta să mă bucur şi de schiţa tatuajului înrămată!”, a fost mesajul său.

Ce reprezintă tatuajul lui chef Florin Dumitrescu

Juratul le-a spus fanilor curioşi, care l-au bombardat cu întrebări, că desenul reprezintă un blazon. De fapt, leul este zodia în care s-a născut. Dedesubt, e un citat scris în latină, care, spune chef Florin Dumitrescu, îl reprezintă 100%.

Iată ce scrie pe spatele lui chef Fl0rin Dumitrescu: „Dumnezeu a creat mâncarea, Diavolul – bucătarii”.  Acesta citat a fost preluat din opera „Ulise”, scrisă de James Joyce.

Totodată, deasupra capului de leu se regăsește și un set de tacâmuri: un cuțit și o furculiță.

Chef Florin Dumitrescu a celebrat, vara aceasta șapte ani de la căsătoria cu aleasa inimii sale, Cristina Sima.

Cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în 2010. Ea era ziaristă și venise să îi ia un interviu, el nu a mai știut cum să dea de ea după aceea. Blondina s-a înduplecat să îi dea numărul de telefon abia după câteva luni. La trei zile după prima întâlnire „oficială” cei doi s-au mutat împreună.

Sursa foto: Instagram