Chef Florin Dumitrescu știe cum poți slăbi mult în timp record. Dieta a făcut minuni, dar nu o recomandă

Chef Florin Dumitrescu știe cum poți slăbi mult în timp record. Dieta a făcut minuni, dar nu o recomandă
Chef Florin Dumitrescu (35 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi bucătari din România. De aproape nouă ani i-a spus „Da” alesei sale, datorită căreia ascunde, în spatele hainelor, un tatuaj plin de simbolistică.

Chiar dacă acum e în formă, semn că a găsit echilibrul între pasiunea pentru mâncare și cantitatea pe care o consumă, chef Florin Dumitrescu nu a fost toată viața la fel. Cu ani în urmă, acesta a avut multe kilograme în plus. Dar le-a „rezolvat”. El a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a slăbit 10 kilograme într-o lună, însă a subliniat că, deşi a obţinut rezultatele dorite, nu o recomandă nimănui.

Chef Florin Dumitrescu a recunoscut că era singurul din familie care mânca haotic. Așa că s-a pus pe dietă

Mai trebuie amintit că, pentru a ni se prezenta la televizor în forma de azi, îndrăgitul chef a dat jos  nu mai puțin de 30 de kilograme în total. Dar totul a început cu o dietă restrictivă drastic, acum câțiva ani. Dieta, așa cum a povestit Dumitrescu, i-a fost recomandată de un prieten şi presupunea consumarea, alternativ, a doar trei alimente.

Astfel, în primele trei zile ale dietei el a mâncat doar varză crudă, următoarele trei zile doar orez fiert, iar în celelalte trei zile piept de pui la grătar. În a zecea zi, celebrul chef de la Antena 1 a putut să mănânce legume la grătar sau proaspete. Apoi a repetat ciclul încă de două ori. Urmând această dietă,  chef Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 30 de zile.

Ce a urmat după dieta draconică de 30 de zile

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui“, a subliniat Florin Dumitrescu, într-un interviu mai vechi. El a recunoscut că, după o lună de chin, a oprit dieta.

A considerat că a slăbit suficient. El a amintit însă și cum a ajuns să aibă nevoie să urmeze un regim alimentar: „Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit.

Am făcut-o pentru sănătate“. După dietă, a decis să fie atent la ce și cât mănâncă, pentru a avea o alimentația variată și sănătoasă. Mai mult, după ce a atins greutatea ideală, chef Florin Dumitrescu a început să meargă și la o sală de sport pentru a-și îmbunătăți condiţia fizică.

Recomandarile noastre