Chef Scărlătescu pregătește o mare surpriză. L-a dat de gol o femeie dragă lui

Chef Scărlătescu pregătește o mare surpriză. L-a dat de gol o femeie dragă lui
Abia ce a fost identificată „cu subiect și predicat” iubita lui Chef Scărlătescu, că au apărut și alte noutăți. Picante de-a dreptul.

Dat de gol de o femeie dragă lui, chef Scărlătescu pregătește o mare surpriză. Juratul de la „Chefi la cuțite” a fost dat de gol chiar de sora sa.  E prima din familie care vorbește deschis despre acest subiect.  Femeia a povestit cum este, de fapt, relația fratelui ei cu iubita sa. „Ei doi stau împreună mai tot timpul”, arată Carmen Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost întotdeauna un bărbat discret în ceea ce priveşte viaţa sa intimă. Pentru că l-au crezut mereu singur, până și colegii de platou au încercat să îi găsească parteneră. Abia recent a fost descoperită iubita simpaticului chef Cătălin Scărlătescu. Și nu e cineva oarecare, ci e o persoană publică.  Celebrul bucătar de 48 de ani are o relaţie cu actrița Doina Teodoru, 32 de ani, câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor.

Se pare că e, totuși, o relație mai altfel decât a fost cu celelalte femei. Scărlătescu chiar a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram alături de frumoasa tânără.

Chef Scărlătescu pregătește o mare surpriză

Chef-ul de la Antena a petrecut vacanța de vară în Grecia, acolo unde și-a și sărbătorit ziua de naștere și unde a fost însoțit de iubită. Potrivit surorii sale, Chef  Cătălin Scărlătescu a făcut deja planuri de însurătoare. Sora acestuia susține că îndrăgitul chef este îndrăgostit până peste urechi.

„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special.

Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia la emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a declarat sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars. 

Între chef Scărlătrescu și iubita lui e o diferență de 18 ani. „Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm”, a mai adăugat Carmen.

Sursa foto: Instagram