Chef Sorin Bontea, cu părul verde, a câștigat tot. A spart ghinionul

Chef Sorin Bontea, cu părul verde, a câștigat tot. A spart ghinionul
Ghinionul s-a ținut scai de echipa ”verzilor” a lui chef Sorin Bontea. Deși au avut farfurii apreciate, a intrat de fiecare dată la duel. Și-a vopsit părul și ciocul în culoarea verde și a câștigat tot.

”M-am săturat de dueluri precum câinele de lanț””, a spus chef Sorin Bontea. Așa că și-a vopsit părul și ciocul în culoarea echipei ghinioniste. A avut succes de proporții. Speak a fost solidar și și-a făcut și el freza verde.

Luni, 17 mai, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu peste 1,9 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 23.10.

Speak a fost solidar cu Sorin Bontea și și-a făcut și el freza verde

Chef Sorin Bontea, cu părul verde, a câștigat tot

Chef Sorin Bontea era dezamăgit de faptul că nu a câștigat nici o confruntare pe echipe, înregistrând șase înfrângeri consecutive. Așa că a decis să facă ceva pentru a rupe șirul ghinioanelor. A apărut cu părul și ciocul în culoarea verde.

”Nu am rezistat, nu am mai știut ce să fac, așa că mi-am făcut părul verde! Poate rup ghinionul și așa câștig”, a explicat simpaticul bucătar.

Tema i-a pus în dificultate doar pe concurenți: fine dining, pe bază de fasole. Chefii au inventat pe loc câte o rețetă și le-au dat libertate concurenților să le prepare. Cel mai drastic a fost Florin Dumitrescu care le-a spus de la obraz că este cazul să arate fiecare ce poate. Mai mult, a foslosit din nou o amulet cu care a redus cu 10 minute timpul de lucru pe bancurile echipei lui Sorin Bontea.

Jurații au fost 11 actori de stand up comedy. Când banda a început să se miște, a apărut o farfurie albastră, pentru echipa lui Florin Dumitrescu. După minute grele de așteptare, a apărut un teanc de zece farfurii vezi. Concurenții și cheful Bontea s-au bucurat ca niciodată. S-a spart ghinionul cu un success niciodată întâlnit la Chefi la cuțite.

Chef Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

La duel, tema a fost salata. Sună simplu, dar concurenții au fost în dificultate. După ce au punctat farfuriile, au constatat că una dintre acestea nu aveau nici o legătură cu salata.

Pe măsură ce au rămas la sfârșitul rezultatului Gabriela Porumbel, alintată ”Porumbița”, a început să plângă. Într-adevăr, ea a obținut doar 5 puncte, cu o farfurie care  nu s-a ridicat la așteptările chefilor.

Chef Florin Dumitrescu a rămas fără un om în echipă după ce a refuzat să o salveze. Ce-a fost în capul tău?! De ce să faci așa ceva?! 45 de minute să faci o salată și tu tai o bucată de pepene și faci cușcuș. Puteai să faci o mizerie de salată asortată”, i-a spus Florin Dumitrescu. Nici chef Cătălin Scărlătescu nu a vrut să o salveze, deși putea.

Gabriela Porumbel (29 de ani) este bucătar și are o poveste tristă. Nu este căsătorită, dar are o relație stabilă de mai bine de zece ani. Concurenta este și mamă, are o fetiță în vârstă de cinci ani. Micuța a fost diagnosticată cu autism, iar părinții au depus toate eforturile pentru ca Antonia Maria să primească tratamentul de care avea nevoie.

Însă, un alt concurrent a avut motiv de mare bucurie, Ștefan Borleanu. ”Am reușit să obțin pentru a patra oară la rând 15 puncte! Salată cu piept de rață, brânză cu mucegai, pară, nuci, zmeură, rodie, mix de frunze si un dressing Asiatic.”


Chef Sorin Bontea l-a pierdut pe spaniol. Să vedeți ce face ca să spargă ghinionul!

Riki, japonezul de la malul mării, punctaj maxim la Chefi la cuțite

Recomandarile noastre