Chef Sorin Bontea l-a pierdut pe spaniol. Să vedeți ce face ca să spargă ghinionul!

Chef Sorin Bontea l-a pierdut pe spaniol. Să vedeți ce face ca să spargă ghinionul!
Chef Florin Dumitrescu a marcat o nouă victorie zdrobitoare la proba de battle, în ediția de luni, 17 mai, a emisiunii „Chefi la cuțite”. În schimb, Sorin Bontea a mai pierdut un om, pe simpaticul spaniol. Să vedeți ce face în această seară!

Momente de infarct la emisiunea „Chefi la cuțite”. Echipa medicală care are grijă de concurenți și chefi a degustat farfuriile. Nu prea s-au bucurat de sushi din farfuriile lui Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea l-a pierdut pe spaniol

Chef Sorin Bontea are o echipă sudată, veselă și pricepută în bucătărie. Totuși, farfuriile lor au fost apreciate mai puțin și au tot intrat la duel. Luni, 17 mai, echipa medicală care are grijă de concurenți și chefi a degustat farfuriile. Nu prea s-au bucurat de sushi din farfuriile lui Sorin Bontea. Unii au mărturisit că este pentru prima dată când gustă acest preparat japonez.

În schimb, farfuriile lui chef Florin Dumitrescu au fost apreciate de 8 ori. Echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. Tema a fost una românească: tocăniță.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat voturi și apoi au revenit în platou, pentru a afla ce concurent a fost eliminat după al șaselea duel. Le-a plăcut mult tocănița tradițională, cu mămăligă și brânză și tocănița țigănească a Narcisei.

Toți au fost uimiți când au descoperit că este vorba despre un bucătar cu experiență din echipa lui Sorin Bontea.

Francisco Jose Garcia Lopez, simpaticul bucătar spaniol, a preparat o tocăniță mediteraneană, cu fructe de mare

Ce a gătit Francisco de a fost depunctat

Riki, simpaticul bucătar japonez, a luat din nou punctaj maxim la Chefi la cuțite, la proba de tocăniță.

Francisco Jose Garcia Lopez, simpaticul bucătar spaniol, a preparat o tocăniță mediteraneană, cu fructe de mare. Chefii nu au apreciat acest fel de preparat. La final, Francisco Garcia a fost eliminat. Așa cum era de așteptat, vestea a întristat pe colegii săi.

„Îmi pare rău că pleacă. Era pe dans, era pe cântat, pe voie bună”, a fost reacția lui Sorin Bontea, la scurt timp după ce a aflat că un concurent din echipa sa a fost eliminat din competiția „Chefi la cuțite”.

Francisco Jose Garcia Lopez are 42 de ani, este bucătar, iar în urmă cu 6 ani s-a mutat în România pentru a-și deschide un restaurant. De atunci, a rămas aici. Mai mult, mezinul său s-a născut în România. Viața lui nu este chiar ușoară: are trei copii, dintre care unul foarte mic.

Vor să își vopsească părul în culoarea echipei

Echipa lui Florin Dumitrescu își dorește să câștige toate cele 11 farfurii la battle. Au promis că  își vor vopsi părul în albastru dacă această minune se va întâmpla. Deja au unghiile ojate cu albastru și, iată, le-a purtat noroc până acum.

Ca să scape de ghinion, în această seară, 18 mai, chef Sorin Bontea va apărea cu părul vopsit în verde, culoarea echipei sale.


Chef Cătălin Scărlătescu a plâns de bucurie chiar dacă a pierdut un concurent

Riki, japonezul de la malul mării, punctaj maxim la Chefi la cuțite

Recomandarile noastre