Potrivit unor informații de pe contul de Instagram @viperele_vesele, câștigătorul Chefi la Cuțite 2021 ar fi deja stabilit. Acelea surse susțin că Stefan Dumitrescu, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, nu se află printre finaliști. Mai mult decât atât, niciun concurent cu cuțit de aur nu ar fi  intrat în finală. Majoritatea informațiilor publicate pe contul de Instagram numit mai sus s-au dovedit a fi adevărate, astfel că fanii iau în serios toate afirmațiile. 

Chefi la Cuțite stârnește controverse. Cine ar fi câștigătoarea 

Potrivit contului @viperele_vesele, câștigătoarea ar fi o femeie, Narcisa Birjaru, iar aceasta ar fi fost deja aleasă. Iată ce susține sursa. „Cu două zile înainte de finală, s-au stabilit/impus meniurile pentru fiecare finalist. Elenei și lui Cătălin li s-a interzis, cu desăvârșire, să gătească vită, motiv pentru care au fost constrânși să gătească pește!

Nu vă impacientați, că main course-ul finalei nu a fost văduvit de vită, căci Narcisa Birjaru a fost singura care a avut dezlegare la vită, cu un meniu gătit și conceput de Alex (fost coleg de echipa, cuțitul de aur din echipa verde – n.r.)!

Când vreodată peștele câștigă în fața vitei?! Gustul minunatei tocane țigănești, rămas impregnat încă din battle-ul 6 în memoria întregii producții ale emisiunii Chefi la Cuțite, dar și pe fondul evenimentelor colorat de scandaloase, care au ținut prima pagină a ziarelor în decembrie 2020 – ianuarie 2021, a decis câștigătorul competiției” scrie pe pagina de Instagram sus-citată. 

Sursa a dezvăluit cum va arăta finala și momentul de premiere 

Contul de Instagram citat a mai explicat și cum va arăta finala, despre care susține că va fi una de care se va bucura doar câștigătoarea.

„Finala Chefi la Cuțite, sezonul 9, va rămâne, sunt convinsă, în memoria colectivă, ca o ofensă adusă bucătarilor concurenți în această emisiune!

Așadar, după nouă sezoane, echipa de producție a A1 a descoperit prima femeie câștigătoare a emisiunii și anume NARCISA BIRJARU.

Premierea câștigătoarei a avut loc în tăcerea și consternarea tuturor. Regia o să v-o arate pe Narcisa bucurându-se doar alături de iubit și felicitată, de nevoie, de un Scărlătescu automatizat, fiindcă niciun alt concurent prezent în ziua finalei nu a avut puterea să se bucure, nici măcar colegii ei!”, se încheie postarea de pe rețeaua de socializare. 

Deja le-a apucat disperarea. Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților în cel de-al patrulea sezon Asia Express

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp