Cheloo, la aceeași masă cu regina sprâncenelor. Iată cum a reacționat artistul

Cheloo, la aceeași masă cu regina sprâncenelor. Iată cum a reacționat artistul
Duminica aceasta, fanii emisiunii iUmor vor avea parte de o surpriză extraordinară. Cine va face parte din juriu.

Este frumoasă, talentată și are toată lumea la picioare. Regina sprâncenelor vine pe platoul emisiunii iUmor.

Cheloo, la aceeași masă cu regina sprâncenelor. Iată cum a reacționat artistul

Anastasia Soare, singura româncă ajunsă în topul celor mai bogate femei din SUA în urmă cu doi ani, a acceptat invitația producătorilor emisiunii iUmor. Aceasta va putea fi văzută la masa juraților duminica aceasta, începând cu ora 20.00, alături de Cheloo, Delia și Costel.

Cheloo a mărturisit şi el pe platoul de filmare: „Nu sunt pasionat de pensatul sprâncenelor, dar nu-i putem nega succesul! Îmi plac oamenii care reușesc!“. Invitația de a juriza la „iUmor” i s-a părut o experiență frumoasă, care merită bifată măcar o dată în viață.

Chiar dacă a mărturisit că nu e pasionat deloc de sprâncene, nu înseamnă că nu face o plecăciune în fața acestei femei. „Este pentru prima dată când mă aflu într-o asemenea postură. Nu sunt un jurat profesionist, dar, umorul românesc este deosebit. Îmi place foarte, foarte mult, mai mult decât umorul american!“, a mărturisit vedeta.

„Prima dată când îi simt energia asta de femeie puternică”

În ceea ce o privește pe Delia, cântăreața a fost foarte fericită că are lângă ea o femeie atât de puternică: „Este prima dată când ne vedem față în față! Prima dată când îi simt energia asta de femeie puternică, (…) în jurul ei văd o aură foarte hollywoodiană”. Și pentru că e recunoscută pentru generozitatea de care dă dovadă mereu, regina sprâncenelor le-a adus și câteva daruri de lux celor trei colegi.

Cine e Anastasia Soare

Celebra Anastasia s-a stabilit în America cu 33 de ani în urmă, iar prin mâna ei au trecut majoritatea celebrităților lumii. „Printre primii mei clienţi faimoşi s-au numărat Michelle Pfeiffer, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Oprah, Sharon Stone, Victoria Beckham, Heidi Klum, Penelope Cruz… Și bărbați aveam foarte mulți clienți. De exemplu, David Beckham, el şi Victoria mi-au fost clienţi, iar acum suntem prieteni foarte buni”, a dezvăluit Anastasia.