Filmările au fost suspendate din cauza pandemiei, dar au fost reluate recent chiar în afara Londrei. Acum, vedeta principală a contactat virusul Covid-19, oprind din nou producția.

În timp ce Warner Bros nu a comentat starea de sănătate a niciunei persoane, compania a publicat o declarație care relata: „Un membru al producției Batman a primit rezultate pozitive la testul pentru Covid-19 și se izolează în conformitate cu protocoalele stabilite. Filmările sunt temporar în pauză”.

De la vampir la liliac

Actorul Robert Pattison se mândrește cu rolul vampirului Edward Cullen în seria de filme Twillight.

Rolul său de Bruce Wayne și alter ego-ul său de luptător în crimele de noapte marchează o revenire la filme mai mari, în stil Blockbuster, după o serie de filme artistice, la scară mai mică.

Filmul Batman

Batman îi mai are în rolurile principale pe Andy Serkis în rolul majordomului lui Bruce Alfred, Zoe Kravitz în rolul Catwoman, Colin Farell în rolul gangsterului notoriu The Penguin și Paul Dano în rolul Riddler, obsedat de semnul întrebării. Jeffrey Wright joacă de asemenea rolul comisarului Gordon, în timp ce John Turturro își asumă rolul de șef al criminalității.

Filmul este regizat de Matt Reeves, renumit pentru munca sa în franciza Planeta Maimuțelor. 

Lidia Buble îi transmite mesaje subtile lui Răzvan Simion?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp