Lidia Buble îi transmite mesaje subtile lui Răzvan Simion?

Lidia Buble îi transmite mesaje subtile lui Răzvan Simion?
„Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi” – acesta e mesajul zilei lansat de Lidia Buble. După ce presa vuia despre faptul că fostul ei iubit, Răzvan Simion, și-ar fi dus noua cucerire în vacanță în Turcia, a venbit replica. Cei mai mulți așa au interpretat.

Imaginile surprinse în Turcia nu sunt foarte clare. Duduia din poze ar putea fi o brunetă misterioasă sau poate chiar fiica vedetei, care e adolescentă. Cu puțină imaginație cea din poză, ar putea fi chiar Lidia, la cât e de slabă, dacă ar purta perucă cu păr negru. plus că, zilele trecute, acesta s-a fotografiat undeva, la malul unei ape.

Cert e că Buble e cu motoarele turate. A fost la Tucă în emisiune, a încălțat tocuri kilometrice, a ieșit la restaurante de fițe, și astea numai în câteva zile. Și, cireașa de pe tort, și-a etalat sânii în public, cât se poate de evident. Ea a postat o fotografie și un scurt video la story, în care-și arată „dotările” naturale. Chiar dacă nu mai formează un cuplu în viața de zi cu zi, Răzvan Simion continuă să fie managerul Lidiei Buble pe care o susține în cariera ei muzicală.

Reacție online cu mesaj subliminal?

Lidia Buble a avut o primă reacție după ce Răzvan Simion a fost fotografiat în compania unei alte femei, în vacanță. Recent, prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins în Turica alături de o brunetă slabă, la o terasă.

„Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi”, a menționat Buble la story, mesaj despre care mulți au intuit că ar fi unul cu subînțeles pentru Răzvan Simion. Vedeta a distribuit pe Instagram Stories postarea făcută de solistul trupei Vunk și pe care sunt notate următoarele gânduri: „Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi. Somn liniștit #sCORNELi”.


Harry și Meghan încep producția. Își vor câștiga primii bani muncind

Târg de Sfânta Maria la Muzeul Satului


Recent, îndrăgita artistă a dezvăluit că pregătește o piesă nouă la care colaborează cu artiștii trupei Vunk. Cornel Ilie le-a împărtășit și el fanilor că melodia la care lucrează cu Lidia Buble va fi lansată în curând, însă, nu a spus ziua exactă în care va apărea.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp