Harry și Meghan încep producția. Își vor câștiga primii bani muncind

Harry și Meghan încep producția. Își vor câștiga primii bani muncind
Așa cum am mai scris, după ce s-au mutat în America și au renunțat la prerogativele regale, au nevoie de bani. Însă, s-au orientat bine: vor începe producția.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui americană, actrița Meghan Markle, au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix. Cei doi vor produce pentru platformă o serie de programe TV. Este vorba de  emisiuni pentru copii, documentare şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit, au anunţat miercuri reprezentanţii companiei americane.

Harry şi Meghan, care s-au mutat în sudul Californiei, la începutul acestui an după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice, au achiziționat un conac imens pentru a-l putea crește frumos pe fiul lor Archie (foto). Pentru acest lucru cei doi au necesitat și un credit bancar.

Ce fel de emisiuni și programe vor face harry și Meghan

Într-o declarație dată ieri seara, Meghan și Harry au explicat care sunt punctele de interes în legătură cu munca lor la Netflix. „Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat.


Ce povestește Ciprian Marica despre episodul „Prosopul”

Berlusconi are COVID-19 și a decis ceva neașteptat


Netflix ține secretă suma pe care o vor încasa cei doi. Contractul reprezintă însă primul pas important făcut de Harry şi Meghan în domeniul activităţilor plătite. În ianuarie, ei au anunţat că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar, în contextul în care, pentru a se dedica familiei, Meghan, care a primit titlul de ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu prinţul Harry, nu intenţionează să îşi reia cariera de actriţă. Ea a fost una dintre vedetele serialului de televiziune „Suits” / Costume.

Pe de altă parte, Harry şi Meghan au început lucrul la mai multe proiecte, între care un serial documentar despre natură şi un serial de animaţie dedicat unor femei celebre, au mai precizat reprezentanţii companiei Netflix.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp