Chiftele de peşte. Rețetă simplă

Chiftele de peşte. Rețetă simplă
Peștele este printre cele mai sănătoase alimente din câte există. Nutriționiștii spun să mâncăm cel puțin o dată pe săptămână. Uite o rețetă simplă: chiftele de pește.

Peștele este bogat în substanțe nutritive importante, precum proteine ​​și vitamina D. Este o sursă excelentă de acizi grași Omega-3, care sunt incredibil de importanți pentru corp și creier.

Chiftele de peşte. Rețetă simplă

Este foarte sănătos să mănănci pește, iar dacă ți-e frică de oase, uite o rețetă simplă și gustoasă.

Ingrediente

  • 500 g peşte
  • 4 chifle
  • 500 ml lapte
  • 4 ouă
  • 4 linguri brânză rasă
  • Sare
  • Piper
  • 4 linguri mălai
  • ulei, pentru prăjit

Mod de preparare

  • Toci peştele, îndepărtând toate oasele şi pielea.
  • Încorporezi chiflele înmuiate în lapte şi stoarse bine, ouăle, brânza rasă, sare şi piper după gust.
  • Formezi chiftelele cu mâna umedă, le dai prin mălai şi le prăjeşti în ulei încins, pe toate părţile, până se rumenesc.
  • Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.
  • Le poţi servi cu sos de roşii.

Carmen Brumă, dieta de toamnă. Top 7 fructe și legume de sezon

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp