Chinurile unui bărbat părăsit de nevastă. Actorul are mari probleme și cu pisicile

Chinurile unui bărbat părăsit de nevastă. Actorul are mari probleme și cu pisicile
Orice bărbat căsătorit are momente în care spune că vrea să fie singur. Dar când soția nu mai e, își dă seama că nu e deloc ușor.

Când vine vorba să fii și mamă și tată, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, un bărbat are mari probleme.

Chinurile unui bărbat părăsit de nevastă. Actorul are mari probleme și cu pisicile

Andrei Aradits e trist și nefericit dintr-un motiv întemeiat. Soția sa a plecat de acasă. Cârcotașii trebuie să știe că cei doi nu s-au despărțit, pentru că doamna a fost obligată să părăsească domiciliul conjugal doar câteva luni, întrucât ține cursuri de yoga tocmai în India. Cum se descurcă actorul cu un băiat de 16 ani?

El a spus totul în emisiunea lui Măruță și recunoaște că îi este foarte greu. Cum începe o dimineață pentru Aradith? Cu hrănitul pisicilor, apoi urmează curățenie în casă. Un adevărat chin pentru un bărbat care abia acum a descoperit că în locuința lui există chiar și un aparat pentru șters praful. Și până în martie când se întoarce soția, mai e atât de mult…

„Sunt ușier de pisici”

„E groaznic, sunt disperat. Eu aveam… Cu somnul nu e o problemă, ci cu astea… Eu aveam undeva, în mintea mea de soț, că în casă, știi cum e, se împart lucrurile, tu faci aia, tu faci aia. Zic eu că undeva la 30% fac și eu. De când a plecat soția mi-am dat seama că procentajul ăsta nu e neapărat cinstit, pentru că eu mai mult de 3%, 5% nu cred că făceam.

E groaznic. (…) Ea vine în martie, e nenorocire. Am așa programul. Eu mă trezesc dimineața, fiul deja a început să funcționeze singur și se scoală, i-am făcut gofre, le pune și le încălzește și apoi pleacă la școală, e ok. Dimineața, primul lucru pe care îl fac trebuie să hrănesc pisicile, sunt cinci.

Le dau mâncare, curăț, apoi mă duc afară, le dau pisicilor de afară, le iau mâncarea veche, le pun mâncarea nouă, schimb apa care a înghețat, la pun apă caldă. Apoi intru, sunt ușier de pisici. După aia încep alea, trebuie să mai fac prin casă, am făcut curat. Am făcut curat! Astea erau lucruri ale soției, eu nu mă pricepeam la astea. Am descoperit că aveam și un aparat de șters praful, apoi mașina de spălat, o mai sun și o întreb pe ce apăs”, a declarat artistul.

„Îi e dor de mine, dar e fericită”

Andrei și soția vorbesc însă zilnic și se bucură ca un adolescent când ea îi spune că îi e dor de el.  „Da, cu soția mai vorbesc din când în când că are Wi-Fi și vorbim. E în India, e cu fetele de diverse naționalități, e un întreg club acolo, sunt rusoaice, elvețience, sunt toate națiile. E un camp acolo, un cult, sectă, adunare, gașcă.

E cald acolo, palmieri. Mi-a spus că se plictisește, că doarme. (…) Îi e dor de mine, dar e foarte fericită. Mi se pare foarte suspect”, a mai declarat el în direct. Întrebat cum se simte singur, actorul a spus că nu prea bine. „E trist așa, n-am mai fost de mult așa, singur. E groaznic, e urât. Eric are 16 ani acum, e ok”, a povestit actorul.

Sursă foto: instagram