Chuck Norris silit să nege public că a participat la asaltul asupra Capitoliului

Chuck Norris silit să nege public că a participat la asaltul asupra Capitoliului
Imaginile cu atacul asupra Capitoliului, de zilele trecute, au făcut înconjurul lumii, iar acum se iau măsuri. Acestea îl afectează și pe cunoscutul actor din filmele de acțiune, Chuck Norris.

După ce o imagine cu el a devenit virală pe internet, actorul american Chuck Norris e silit să nege public că a participat la asaltul asupra Capitoliului. El s-a văzut silit să declare public, ieri, că nu a făcut parte din mulţimea care a luat cu asalt Capitoliul din Washington săptămâna trecută.

Pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu un bărbat care semăna izbitor de bine cu el, relatează The Guardian.

Mai mult, fotografia respectivă a fost postată recent și pe Twitter. În ea apare un susţinător al preşedintelui în exerciţiu Donald Trump şi un alt bărbat, roşcat şi cu barbă, cu menţiunea „Chuck Norris”.

Imediat reacțiile internauților au explodat: „Atenţie, chiar nu menţionează nimeni faptul că Chuck Norris a fost la insurecţia MAGA?”.

MAGA îi desemnează pe susţinătorii lui Donald Trump. E vorba de  acronimul (în limba engleză) sloganului folosit de preşedintele republican în campaniile sale electorale, „Make America Great Again”. Până în acest moment, imaginea a fost redistribuită de sute de mii de ori, potrivit publicației menționate.

Chuck Norris silit să nege public că a participat

Marți, actorul a luat atitudine față de folosirea imaginii sale și a numelui său, fiind silit să nege public că a participat la asaltul asupra Capitoliului.

„Am aflat recent că a existat o sosie Chuck Norris la revoltele de la Capitoliul din D.C. Nu am fost eu, n-am fost acolo. Nu este loc pentru violenţe de niciun fel în societatea noastră. Sunt şi voi fi mereu de partea Legii şi Ordinii. Prietenul vostru, Chuck Norris”, a scris actorul, expert în arte marţiale, pe contul său de Twitter.

Inclusiv managerul acestuia, Erik Kritzer, a intervenit. „Acesta nu este Chuck Norris. Este un candidat la rolul de dublură, însă Chuck arată mult mai bine. Chuck se află în ranch-ul său din Texas, unde continuă să locuiască împreună cu familia”, a transmis Kritzer într-un comunicat către presa americană.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris)

Este de amintit faptul că actorul Chuck Norris este cunoscut drept un susţinător de lungă durată al republicanilor şi al dreptei creştine din SUA.  În repetate rânduri şi-a exprimat sprijinul faţă de preşedintele american în exerciţiu Donald Trump.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Codin Maticiuc a ajuns în Africa.  A fost umilit grav

Recomandarile noastre