Cifrele de audiență au explodat la Antena 1 după incidentul de ieri al Mirelei Vaida

Cifrele de audiență au explodat la Antena 1 după incidentul de ieri al Mirelei Vaida
Incidentul de ieri din timpul emisiunii Acces Direct, moderată de Mirela Vaida, a generat o creștere explozivă a audienței. Vorbim aproape despre o dublare a rating-ului într-un timp de mai puțin de o oră.

Cifrele de audiență au explodat la Antena 1 după incidentul de ieri al Mirelei Vaida. Conform cifrelor consultate de Capital, emisiunea Acces direct a debutat cu o audiență de 4,3 puncte de rating pe publicul național general, pentru ca la ora 17.30, la jumătate de oră după începerea emisiunii, audiența să urce la 5,8 puncte de rating.

În următorul sfert de oră, audiența s-a dus la 6,6 puncte de rating, pentru a atinge un vârf de aproape 7 puncte de rating în jurul orei 18.00. Precizăm că PRO TV avea la acea oră o audiență cam la jumătate față de emisiunea Mirelei Vaida, în jur de 3,5 puncte de rating, în timp ce Kanal D stătea la o audiență de 2,5 puncte.

Cifrele de audiență au explodat la Antena 1

Amintim că Mirela Vaida a fost nevoită să părăsească platoul Acces Direct în lacrimi după ce femeia care a atacat-o acum ceva timp în urmă cu piatra, a revenit din nou la sediu și a făcut prăpăd. Aceasta a spart toate geamurile, iar din cauza loviturilor prezentatoarea Tv s-a speriat groaznic.

Agresoarea a acționat după același tipar ca și data trecută. Femeia s-a așezat lângă rulotă, apoi s-a dus țintă să atace sediul. Mirela Vaida a cedat nervos, sub presiunea momentului. Șocul prezentatoarei a fost că agresoarea ei nu a fost închisă și că procurorii de caz au tratat „superficial” dosarul. Nu în ultimul rând amintim că agresoarea Mirelei Vaida a fost eliberată de la Spitalul Obregia pe motiv că este aptă de muncă.

Mirela Vaida a părăsit platoul în lacrimi

„Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu am reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru.

Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol?

Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva!! Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida la Acces Direct, printre lacrimi.

Sursa foto: Instagram

Vrea să îl vadă „moaște de pupat” pe Gigi Becali

Recomandarile noastre