Femeia care l-a vrăjit pe Pepe e pe tiparul Ralucăi. Cele două seamănă teribil. Foto

Femeia care l-a vrăjit pe Pepe e pe tiparul Ralucăi. Cele două seamănă teribil. Foto
Recent, Pepe a fost surprins și fotografiat la restaurant alături de o domnișoară. I-am găsit poza și iată că femeia care l-a vrăjit pe Pepe e pe tiparul Ralucăi! Dar și al Oanei Zăvoranu.

Recent, Pepe a ieșit cu o domnișoară într-un restaurant din București și s-a distrat pe cinste alături de ea și câțiva buni prieteni. Potrivit spynews.ro, se pare că Pepe și domnișoara se plac mult, dovadă fiind gesturile de tandrețe dintre cei doi. Nimeni nu știe însă dacă sunt împreună, sau e vorba doar de o nouă cucerire a latin lover-ului. Pe noi ne-a convins că femeia care l-a vrăjit pe Pepe e pe tiparul Ralucăi. 

Identitatea domnișoarei a fost și ea divulgată. Este vorba despre o tânără pe nume Yasmine, care este un make-up artist cunoscut în „lumea bună” a Capitalei. De altfel, spun sursele, aceasta este o tânără la care visează mulți bărbați. 

Femeia care l-a vrăjit pe Pepe seamănă cu Raluca. Dar și cu Oana Zăvoranu 

Când vine vorba de relații amoroase, se pare că Pepe are un tipar bine stabilit. Domnișoara Yasmine seamănă vizibil cu Raluca Pastramă, fosta soție a artistului. Ba mai mult decât atât, se pot observa asemănări între cele două și Oana Zăvoranu, o altă fostă iubire a lui Pepe. Între Raluca și Yasmine însă, asemănarea este izbitoare. Amândouă brunete, cu trăsături fine și cu siluete de vis. 

Deși presa a încercat să sugereze o împăcare între Pepe și Raluca de Paște, artistul a tranșat situația și a spus că nu este cazul. Astfel că acum este disponibil pentru ce are viața să-i ofere mai bun. „Presa a vrut să ne împace, dar nu e OK. Totul a pornit de o săptămână înainte când m-a sunat să mă întrebe ce lansez. Cu fetele, ce își doresc de iepuraș? Și Paștele cu cine îl faci? În familie! Ok, pa. Mi s-a părut un pic mai altfel  după atâta pandemie, atâtea încercări și un an foarte greu.”, a declarat cântărețul pentru Antena Stars.

Foto: Facebook

Kate Middleton era tristă în școala

Recomandarile noastre