Cinci lecții de stil pe care să le învățăm de la cele mai celebre cupluri din showbiz

Cinci lecții de stil pe care să le învățăm de la cele mai celebre cupluri din showbiz
Este totul valabil în modă și în dragoste? Iată câteva mici lecții de stil pe care merită să le învățăm luând exemplul vedetelor.

Fiecare pereche este diferită. Și fiecare dintre noi este unic în stilul său. Stiliștii Vogue au analizat cele mai tari cupluri din showbiz, și au ajuns la concluzia că se poate găsi echilibrul perfect nu doar în relație ci și în garderoba de cuplu.

Este valabil atât pentru cei care aleg look-uri asortate (așa numitele matchy – matchy)  cât și pentru cei care nu împărtășesc aceleași alegeri stilistice. Dar reușesc, printr-un truc calibrat, să fie la fel de cool și în rezonanță cu ​​cealaltă jumătate atunci când merg pe stradă.  Iată cele 5 lecții de stil pe care le-am învățat de la 5 cupluri.

Chiar dacă vrea să iasă în salopetă, tu te îmbraci elegant

Hailey Baldwin ne demonstrează practic în fiecare zi.  Soțul ei, Justin Bieber, iubește stilul slounge, găsind compromisul potrivit între practic și răcoare.  Soția lui, însă, iubește moda și îi place mereu să experimenteze cu noi ținute, nu doar pe covorul roșu sau la o cină cu prietenii, ci și atunci când se plimbă pe stradă cu iubitul ei.

Dacă și tu ești ca Hailey și abia aștepți să arăți cele mai noi sandale sau cei mai cool pantaloni din latex pe care tocmai i-ai cumpărat, atunci când ieși cu iubitul tău, poartă ce îți place! La urma urmei, cei doi Bieber sunt cea mai bună reprezentare a învățăturii că cineva poate fi frumos și elegant chiar și cu aspect complet opus.

Îmbracă-te după bunul plac la nuntă

Acest lucru a fost demonstrat de Kourtney Kardashian și Travis Barker, care s-au căsătorit, în mod surprinzător, la Las Vegas.  „Kravis” și-au pronunțat de fapt marele „Da” în cadrul unei ceremonii fulger celebrate imediat după decernarea Premiilor Grammy, pe 4 aprilie.

Îmbrăcați în ​​jachete biker din piele neagră, cu Kourtney într-un corset galben strălucitor brodat cu cruce, cei doi ne învață că poți fi cool la o nuntă chiar dacă nu în ținuta tradițională oficială – ea într-o rochie albă și el într-un costum elegant. Important este să fii fidel cu tine și cu starea de ceremonie în timp ce interpretezi ținuta după bunul plac, practic, după stilul cuplului.

E frumos să fii complementar în culori

Poate că nu ați observat niciodată, dar ceea ce Megan Fox și Machine Gun Kelly au în comun nu este un stil pur gotic-glam, ci și o anumită pasiune pentru roz.  Este imposibil să-i vezi pe amândoi în varianta de roz bombon dar, atunci când unul se îmbracă frumos, celălalt găsește mereu o modalitate de a putea introduce un detaliu roz chiar și în look-ul lui.

Și dacă partenerului tău nu îi place în mod deosebit rozul, ci mai degrabă verde sau albastru, nu te teme: această tehnică a complementarității se aplică întregii palete de culori.

Încălcați unele reguli de modă, dar împreună

Să-i vezi pe Bella Hadid și Marc Kalman la plimbare pare să faci o regresie în anii optzeci, într-un fill cult al acelor ani.

Imită-i, urmând deceniul ales de tine.  Cum ies Bella și Marc din comun?  De exemplu ea poarta ciorapi albi cu chilot în timp ce el îmbracă un hanorac dublu, unul fara gluga peste cel cu glugă. Va fi frumos să știi să încalci câteva reguli de stil împreună cu partenerul tău, făcând ca acest nonconformism să fie și mai cool.

Dacă iubitul tău poartă mereu negru, surprinde-l cu un look colorat

Ați observat vreodată că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt frumoși împreună chiar și atunci când sunt exact contrariul în ținute?  Actorul iubește să se îmbrace în negru total, în timp ce vedeta pop preferă să se îmbrace mereu colorat.

Regula este deschisă ambilor: atunci când unul din cuplu se simte confortabil în „modul întunecat”, celălalt este liber să poarte toate culorile pe care le dorește, arată stiliștii Vogue.com.

Recomandarile noastre