Lidia Buble, neîmplinită în dragoste. Ceasul îi ticăie, iar „Tata zice că sunt fată bătrână…”

Lidia Buble, neîmplinită în dragoste. Ceasul îi ticăie, iar „Tata zice că sunt fată bătrână…”
Lidia Buble este una din cele mai urmărite artiste din România, iar ultimele întâmplări din viața artistei îi ține fanii pe jar. Frumoasa din Deva riscă pușcăria pentru că a dat mită unor polițiști, după ce a fost prinsă băută la volan, încălcând și restricțiile de mobilitate din timpul stării de alertă.

După ce s-a despărțit de actorul Harlys Becerra, peste Lidia Buble au cam dat problemele năvală, însă vedeta ține să lșe facă față cu zâmbetul pe buze și cu o schimbare radicală de look. Aceasta și-a șters toate postările de pe contul de Instagram, apoi a revenit în forță, vopsită șaten, a lansat o melodie în care pare că vorbește despre actuala iubită a fostului ei iubit de cursă lungă, Răzvan Simion. Despre problemele cu justiția spune că vina aparține zodiei sale, gemeni, și, e optimistă și plină de planuri interesante.

Așa cum știți, Lidia Buble provine dintre-o familie cu mulți copii, a având încă 10 frați. Tatăl lor este un respectat pastor creștin în Deva, localitatea natală a cântăreței. Tot ce își dorește acesta e ca fiica lui care a plecat la București să facă carieră, să îi aducă acasă un ginere.

I l-a adus pe actorul cubanez, însă relația nu a mers. Și chiar dacă Lidia Buble spune, când se întâlnea cu focosul latino că i-a pus Dumnezeu mâna-n cap, nu a părut că suferă deloc când nu au mai fost în relații. Ea e sigură că ce e al ei, e pus deoparte, așa că face planuri pentru o familie numeroasă.

Lidia Buble se pregătește să aibă o familie cu mulți copii

Invitată în prima ediție a noului show online, „Na, Cancan! Cu Sabin și Caz Stan”, Lidia Buble s-a „spovedit” de-a dreptul. Așteaptă bărbatul potrivit, care să îi facă mulți copii, după modelul din propria-i familie. Deja familia pune presiune pe ea. „Tati îmi tot zice că sunt acum fată bătrână. Am 29 de ani”, recunoaște Lidia Buble. Ea spune însă că va avea în curând o familie. Una numeroasă.

„Nimic nu este întâmplător și totul se întâmplă la momentul potrivit și lângă persoana potrivită. Sunt convinsă că Dumnezeu, la un moment dat, o să hotărască și acea zi! (…) Sunt o familistă convinsă! (…) Am un plan, vin dintr-o familie atât de bogată, îmi doresc mulți copii, băieți în general, dacă se poate. Îi voi crește exact după principiile după care am crescut și eu acasă, pentru că mi-au priit și îmi priesc în continuare”, a dezvăluit artista.

Primul paște departe de familie. Lidia nu vrea să spună cu cine pleacă

Lidia pleacă la Londra de Paști. Ea a povestit că regretă că, pentru prima dată, nu va petrece această sărbătoare alături de familie. Dar de 1 mai e pregătită să meargă la mare, la Nuba. Vedeta a aminti că a crescut fără ouă vopsite de Paști. „La noi nu se vopsesc ouăle. Pentru că eram copii, și vedeam și noi la alții, mama ni le fierbea în coji de ceapă”, a amintit Lidia Buble.

Crescută de un tată sever, Lidia a vrut de mică să muncească pentru banii ei. A lucrat cu tatăl ei, la săpat gropi în cimitir. Primea 100 de lei pe zi. A mai lucrat ca femeie de serviciu la o tipografie unde, de asemenea, lucra și tatăl ei. „Nu am visat niciodată să devin o artistă. Am cântat în corul bisericii până am plecat din Deva, lumea spunea că am un har de la Dumnezeu, vocea mea. Consider că pe mine m-a ales muzica”, a mai spus, în emisiune, artista care a dezvăluit și care e modul ei de viață.

„Nu îmi fac planuri, în general. Fac doar ce simt în acel moment. Am curajul să fiu fericită. Nu fac decât ceea ce îmi place, ce mă împlinește, ce mă face fericită, indiferent ce spune stânga sau dreapta. (…) Am un singur punct slab: familia”, a mai povestit în emisiune Lidia Buble.

Sursa foto: Instagram