Cine a fost înainte de Meghan Markle. Cum arată fosta iubită a Prințului Harry. Au fost împreună 7 ani

Cine a fost înainte de Meghan Markle. Cum arată fosta iubită a Prințului Harry. Au fost împreună 7 ani
Înainte de Meghan Markle, Prințul Harry a mai avut iubite. Cu una dintre ele a stat 7 ani. Cum arată aceasta.

Prințul Harry este căsătorit cu Meghan Markle și împreună au un băiețel, Archie. Însă înainte de Meghan Markle, Harry a avut nenumărate relații și aventuri cu diverse domnișoare. Cu una dintre ele a stat 7 ani. Chelsy Davy, acum în vârstă de 35 de ani, s-a iubit cu Harry din 2003 până în 2010. 

înainte de Meghan Markle

Chelsy este fiica unui om de afaceri din Zimbabwe și este creator de bijuterii. A avut o relație tumultoasă cu Ducele de Sussex, presărată cu certuri și împăcări, până în mai 2010. Atunci Davy a anunțat oficial pe Facebook despărțirea de Harry. Deși un an mai târziu au existat zvonuri cu privire la o nouă împăcare, Prințul Harry a dezmințit acest lucru, afirmând că este „100% singur”.

Cine a fost înainte de Meghan Markle. Chelsy a participat la nunta celor doi 

înainte de Meghan Markle

În ciuda eșecului poveștii lor de iubire, cei doi au rămas în relații bune.Chelsy Davy s-a numărat chiar printre cei invitați la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Davy a sosit cu zâmbetul pe buze și s-a bucurat pentru cei doi. 

Deși au rupt relația de iubire în 2010, Chelsy l-a însoțit pe Prințul Harry la nunta dintre William si Kate Middleton, în 2011. De asemenea, Davy a rămas o apropiată a familiei regale britanice, fiind prezentă chiar și la nunta Prințesei Eugenie din 2018.

Anul trecut, presa internațională scria că Harry s-ar fi întâlnit cu Chelsy la Londra. Acolo femeia l-ar fi consolat în urma Megxit-ului. Firește, Chelsy a dorit să-i fie aproape lui Harry în acea perioadă dificilă. Cu atât mai mult cu cât chiar el a recunoscut că decizia de a se retrage din Casa Regală nu a fost una ușoară. ”Decizia pe care am luat-o nu este una pe care am luat-o ușor. Au fost atâtea luni de discuții după atâția ani de provocări”, dezvăluia Harry la vremea respectivă. 

Foto: Facebook

Rutina de îngrijire a lui Gigi Hadid. Ce folosește pentru piele