Cine a supărat-o pe Maia Morgestern! Marea actriță a anunțat că renunță „fără lacrimi de despărțire”

Cine a supărat-o pe Maia Morgestern! Marea actriță a anunțat că renunță „fără lacrimi de despărțire”
Celebra actriță Maia Morgenstern  a făcut o postare pe contul de socializare care i-a cutemurat pe cei care o iubesc.

O etapă din viața inegalabilei Maia Morgenstern s-a încheiat. Actrița n-a putut să reziste și a scris câteva rânduri tulburătoare.

Cine a supărat-o pe Maia Morgenstern! Marea actriță a anunțat că renunță „fără lacrimi de despărțire”

Recent, cei care o urmăresc pe Maia Morgenstern au putut să citească câteva rânduri pe care vedeta le-a pus pe contul său de socializare. Fantastica actriță a terminat premiera spectacolului „Baltagul” la Iași și le-a spus fanilor săi cât de greu au decurs repetițiile, dar și ce oameni extraordinari are lângă ea.

„Cuvânt de rămas bun. Sau în loc de lacrimi de despărțire. Cu ce se mănâncă iubirea… Sau gustul prețuirii și al prieteniei. Am încheiat o etapă: la Iași am avut premiera spectacolului Baltagul, regia Toma Hogea. Cu, alături, împreună, pentru ca ei sunt Trupa Ateneului Național Tătărași. Trupa de șoc.

Echipa de intervenții. Pentru că ei sunt un Vulcan. Un ciclon, o furtună, un tzunami.  În același timp, perfect antrenați, pregătiți. Exacți și creativi. Inventivi și riguroși. Disciplinați și demni. Liberi, cu totul liberi în cuget și-n simțiri și cu totul dedicați cauzei: proiectului cultural Baltagul. Și râdeam, râdeam, râdeam..”, a menționat vedeta.

În patru zile, șase spectacole

Maia a menționat că repetițiile au durat de la 9 dimineață la 9 seara, iar în doar patru zile a avut șase spectacole. Totul a fost greu, dar momentul în care a rămas fără mâncare și apă, iar colegii i-au dat covrigi de la recuzită, va rămâne multă vreme în sufletul vedetei. Dar totul e bine când se termină cu bine, iar Maia nu contenește să mulțumească colegilor.

„Timp de repetiții??? Nu mai spun, ar suna ca o laudă de sine. Este, în sine, lauda de sine: sunt a lor, colega lor, trup (și suflet) din trupa lor. Iar timpul?? Timpul e relativ: în 4 zile…6 (șase) spectacole. Și toate Baltagul. Vorbeam, mă rog scriam, de o furtună, de un uragan, de un ciclon: repetițiile, toate cele 12!!! (douăsprezece!!!) de la 9 am până la 9 pm. Adică program mediu.

Aaaaaaa, Doamne, că nici nu știam ce m-a lovit! Aseară am plecat brusc de la petrecerea de adio: mi se spărgea inima de jale, mi se uscase sufletul de durerea despărțirii. Nu, nu mai aveam cuvinte frumoase: se rostiseră toate. Lacrimi și râsete…se consumaseră. Ba, chiar și reproșuri, scuze și ironii: Căci, da, fiecare dintre cele 6 spectacole a avut câte o fisură: ba un cuvânt uitat ( chiar mai multe).

Mulțămim boieri dumneavoastră

De era să mă omoare ” Dumbi” aka #DumitruFlorescu , Calistrat, gen) ba unul rostit aiurea (isprăvit, în loc de ispășit!), ba o lumină, ba un întuneric, o proiecție prea devreme, ba un cântec prea târziu. Noi, echipa, ce vreți dumneavoastră, împreună, cu totul împreună – în, pentru – spectacolul Baltagul. Și spectacolul începea la 11; sau la 17; sau la 19; sau la 20…depinde. Dar cu siguranță se termina după ora 21!

Totul închis. Nimic. O dată s-a întâmplat să rămân fără NIMIC de mâncare pentru seara. Nici apă nu aveam. Vaaai! Colegii de la tehnic au spus: „Da’ luați, doamnă, niște covrigi. Iaca-tă, mai avem de la recuzită, luați șî mâncați… luați ș-o sticla de apă!”. Au fost buni, tari și buni. Tare buni. Mulțămim boieri dumneavoastră, că bine mi-au prins! Gustul iubirii sau cu ce se mănâncă… Mulțumim pentru editing Dan Druta„, a scris Maia Morgenstern pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: rtv