Cine are această plantă în casă nu va rămâne nemăritată. Garantează și sporul la bani

Cine are această plantă în casă nu va rămâne nemăritată. Garantează și sporul la bani
Dacă încă nu v-ați găsit fericirea, nu s-a legat nici o relație de iubire și simțiți că anii trec, nu trebuie să vă faceți probleme pentru că există o plantă care vă vine rapid în ajutor.

Nimănui nu-i place să fie singur, dar uneori căsătoria se lasă așteptată. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să aveți în casă o anume plantă.

Cine are această plantă în casă nu va rămâne nemăritată. Garantează și sporul la bani

Potrivit informațiilor oferite de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, femeile care vor să-și găsească jumătatea și să aibă o căsnicie fericită, au nevoie să aibă în casă planta numită spathiphyllum. Aceasta nu doar că vă aduce în dar bărbatul pe care-l doriți dar le ajută pe doamne să fie binecuvântate și cu copii. În plus, aceeași plantă este perfectă pentru persoanele care au probleme cu banii. Pentru ca efectul să fie maxim, cel mai indicat ar fi ca cineva să v-o facă cadou.

Floarea nu are voie să stea în căldură

Norocoșii care vor avea parte de o asemenea plantă trebuie să țină cont de faptul că plantei nu îi place căldura, de aceea trebuie să fie pusă într-o zonă unde să se simtă confortabil. Nu o udați în exces, ci doar stropiți-i frunzele, pentru că altfel va muri.

Floarea fericirii feminine

,,Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă. Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare.

Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Sursă foto: e-ring