În prima zi de școală, acest băiețel strângea cu putere mâna mamei. Așa a rămas și acum: mama îi este aproape și are un loc special în inima lui.

Cine e băiețelul care a devenit vedetă de radio și televiziune?

Mihai Morar este la rândul său părinte. Are trei fetițe și o soție frumoasă de care este foarte îndrăgostit. Însă, din când în când, se mândrește cu părinții lui, iar internauții apreciază cuvintele frumoase cu care Mihai Morar comentează imaginile cu mama și tata.

Prezentatorul de la Antena Stars Mihai Morar (38 de ani) a rămas doar cu emisiunea lui de la radio, pe care o prezintă cu partenerul său, Daniel Buzdugan, de mai bine de un deceniu pe Radio Zu. Ce bine! A avut mai mult timp pentru familia sa și pentru sport.

De câteva luni, emisiunea ”Răi daʹ Buni” a fost scoasă din grila de programe de la Antena Stars,  în contextul pandemiei de coronavirus.

Mihai Morar a făcut mult sport și este muschiulos acum, dar a dat o fugă și la Baia Mare, la părinți. Ce credeți că a făcut mămica lui? Ea i-a pregătit o tavă de cremeș (n.r. sau cremșnit, cum se spune în Ardeal), unul dintre deserturile preferate ale lui Mihai Morar. ”Uneori, viața nu-i decât o tavă cu “cremeș”, a scris vedeta, iar peste 50.000 de internauți l-au invidiat și au apreciat imaginea.

Mihai Morar a făcut-o pe mama sa populară pe pagina lui de Instagram și cu alte ocazii. De pildă, când el era un bebeluș, iar mămica lui o tânără femeie fericită.

Mihai Morar are trei fetițe

Mihai Morar este fericitul tătic a trei fetițe: Mara și Cezara (11 ani) și Roua, de un an. Și ele se bucură de dragostea necondiționată a bunicilor, iar imaginea cu bunica înconjurată de nepoate a rupt inimile intenauților: ”Așa bunică tânără și frumoasă!”, ”Ești o bunică fericită. Vă doresc tot binele din lume.”


Bravo, ai stil! Ce credeți că face părăsita Anca Țurcașiu la 50 de ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri