Cine e bărbatul care o face cu adevărat fericită pe Daniela Crudu

Cine e bărbatul care o face cu adevărat fericită pe Daniela Crudu
Face ce face Cruduța, dar nu se plictisește deloc. Mai acum o lună era răsfățată de noul iubit într-un avion privat. Apoi a ajuns în deșert și încălecat o cămilă. A mai făcut multe după aceea... Dar iubitul și-l ține (încă) secret.

Nu contestăm, iubitul o răsfață pe brunetă, dar în ecuație mai există cineva; să vedeți cine e bărbatul care o face cu adevărat fericită pe Daniela Crudu. E unic, acesta, iar relația dintre ei pare să dureze indiferent de viteza cu care vedeta își schimbă iubiții.

Bruneta a declarat în repetate rânduri că nu își dorește să îmbrace vreodată rochia de mireasă.  Asta după ce, mai de mult, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, a recunoscut că avea planuri de măritiș cu iubitul croat bătăuș. Însă după episodul violent de care a avut parte,  a revenit la vechea idee.

„Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație de un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a transmis Daniela Crudu pe Facebook.

Bărbatul care o face cu adevărat fericită pe Daniela Crudu

Daniela Crudu este atrasă de intervențiile estetice și nu a ascuns niciodată acest lucru. Ea a dezvăluit mereu ce operații și-a mai făcut. Iar aici intră în ecuație cel care o face cu adevărat fericită. Nemer Kemal se numește acesta și este chirurg estetician.

Cine e bărbatul care o face cu adevărat fericită pe Daniela Crudu

După mai multe retușuri la nivelul feței și operația de implant mamar, bruneta și-a făcut, marți, „îmbunătățiri” și la nivelul coapselor. Doctorul o ajută să își pregătească corpul pentru vară. Va ieși la plajă, în bikini, și trebuie să arate cu adevărat impecabil.

Cruduța era nemulțumită de stratul de grăsime din interiorul coapselor, de care, susține ea, nu a reușit să scape prin intermediul sportului, deși s-a supus la antrenamente intense.

Ultima operație estetică a Cruduței: „Se vede țiplă”

Marți, bruneta a ajuns pe masa de operație. Iar în urmă cu puțin timp, imediat ce intervenția s-a încheiat, Daniela Crudu a vrut să împărtășească cu urmăritorii ei de pe Instagram întreaga experiență. Fosta asistentă tv a spus că se simte foarte bine și este încântată de ce a reușit să-i facă medicul estetician.

Cine e bărbatul care o face cu adevărat fericită pe Daniela Crudu

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, a spus Daniela Crudu pe InstaStories.

Declarația a făcut-o în timp ce primea încă perfuzii. „Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo. A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a mai explicat bruneta.

Sursa foto: Instagram

Brigitte Pastramă, trădată de cineva foarte drag. Soțiorul Florin s-a întors acasă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre