Cine e noul redactor-şef de la Cancan

Cine e noul redactor-şef de la Cancan
În ultima vreme Cancan nu avea un redactor-şef, rolul fiind ocupat de Adrian Artene. Acesta este director editorial în tot grupul Gândul. De la 1 iulie, lucrurile se schimbă.

Site-ul Cancan.ro are un nou redactor-şef. Acesta își va intra în atribuții joi, 1 iulie. Este vorba despre Victor Vrînceanu, jurnalist sportiv. El s-a alăturat grupului Gândul la începutul anului 2020. tot de atunci a realizat, cu succes, „ProSport Live”, o emisiune online de ştiri sportive.

Deși preia importanta funcție de conducere de la Cancan, Victor Vrînceanu va rămâne în continuare și la pupitrul emisiunii sale sportive. De asemenea, va semna articole și în ProSport, însă va fi şi coordonator pentru site-ul Cancan. Concret, jurnalistul Victor Vrînceanu va prelua rolul de redactor-şef pentru site-ul tabloid de la 1 iulie.

Cine e noul redactor-şef de la Cancan

Victor Vrînceanu a lucrat peste şapte ani la Gazeta Sporturilor. Acolo a acoperit cu articole secţiunea de „fotbal intern”. Încă din acea perioadă a avut şi apariţii în emisiunea GSP Live. La începutul anului 2020, acesta a trecut la ProSport. Brandul a fost cumpărat de Radu Budeanu de la Andrian Sârbu, în primăvara lui 2019.

Sursa foto: Facebook

Cu ce rival s-a trezit pe cap Mircea Baniciu și care a fost reacția fostului solist de la Phoenix