Cine este, de fapt, bărbatul care a făcut-o „femeie de casă” pe rebela Hollywoodului, Lindsay Lohan

Cine este, de fapt, bărbatul care a făcut-o „femeie de casă” pe rebela Hollywoodului, Lindsay Lohan
Vedeta Lindsay Lohan (36 de ani) și economistul Bader Shammas (35 de ani) s-au căsătorit după trei ani de relație. „Sunt cea mai fericită femeie din lume!” a anunțat actrița.

În anii trecuți scandalurile s-au ținut lanț în jurul lui Lindsay Lohan. Droguri, alcool, excese și povești care mai bine nu erau spuse. Amintim numai câteva.

Vedeta a alcătuit o listă cu 36 de bărbați cu care s-a culcat la Hollywood, în timpul unei sesiuni de beție cu prietenii.

Lista pe care Lohan a scris-o în ianuarie 2013 îi includea pe regretatul Heath Ledger, James Franco, Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake, Colin Farrell, Joaquin Phoenix, Wilmer Valderrama și Jamie Dornan, starul din 50 Shades of Grey! Vedeta a ajuns și la dezalcoolizare, însă a recidivat la mai puțin de două luni.

Mai merită amintit că fratele lui Paris Hilton, Barron, a fost bătut crunt în decembrie 2013 la o petrecere, într-un conac din Miami, iar acesta a spus că atacul a fost comandat de Lohan, care era supărată după ce i s-a spus că a vorbit urât cu ea.

Lindsay Lohan nu a postat fotografii de la nuntă dar i-a scris soțului

Între timp, pare că Lindsay s-a mai cumințit, iar zilele trecute și-a pus pirostriile. Ea și Bader formează un cuplu din anul 2018 și s-au logodit în toamna anului 2021. Pe 2 iulie 2022, ziua în care a împlinit 36 de ani, actrița i-a dedicat un mesaj emoționant lui Bader, mesaj în care l-a numit „soț”. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. M-ai găsit și ai știut că ceea ce-mi doream era fericire și bunătate, ambele în același timp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Sunt uimită că-mi ești soț. Viața mea, totul meu. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a scris Linsday pe Instagram.  Mai mult, în descrierea fotografiilor, Lindsay a scris: „Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”. Mama actriței, Dina Lohan (59 de ani), a repostat una dintre fotografii la Insta Story, scriind: „Inima mea este plină! #logodiți #unnouînceput”. Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume.

Cine este soțul lui Lindsay Lohan, Bader Shammas

Deși formează un cuplu de trei ani, Lindsay și Bader au fost cât se poate de discreți în privința relației lor și a vieții lor private. Bader este stabilit în Dubai, unde actrița locuiește de asemenea de câțiva ani, mai exact de când relația lor a devenit una stabilă.

Potrivit profilului său de Linked In, Shammas este vicepreședinte asistent al băncii Credit Suisse. Bader a urmat cursurile Universității Florida de Sud, specializarea inginerie mecanică, ulterior urmând studii în finanțe la Universitatea Tampa.