Cine este doamna Luminița, „sora” din România a lui Marilyn Manson

Cine este doamna Luminița, „sora” din România a lui Marilyn Manson
Arată de parcă ar fi geamăna lui celebrului artist străin, doar că nu e. Doamna Luminița arată ca sora „geamănă” a lui Marilyn Manson. Românca e mare vedetă și ea. Are 10 milioane de aprecieri pe TikTok.

Faimosul rocker are o sosie sau o soră geamănă, și nu poate fi decât mândru de ea. Luminița – Elena Popa are 58 de ani și, conștientă de asemănarea cu vedeta, a devenit ea însăși una, pe TikTok. Machiată strident și cu culori închise, aproape că nu poate fi deosebită de Marilyn Manson. Femeia a reușit să adune în jurul ei o comunitate de câteva sute de mii de abonați. Și a reușit performanța de a număra și peste 10 milioane de aprecieri pe rețeaua socială menționată.

„Sora” din România a lui Marilyn Manson

Doamna  Luminița s-a lansat în mediul online, prin platforma Tik Tok, cu o intenție cât se poate de frumoasă: să transmită gânduri bune cunoscuților din cercul ei de prieteni. Numai că, rapid, clipurile ei au atras atenția adolescenților care i-au descoperit întâmplător conținutul publicat. Brusc, femeia care în curând va fi sexagenară, a devenit un fenomen.

Contul Luminița Elena Popa a devenit un real reper pentru toți aceia care doresc să transmită prin intermediul unei persoane cu notorietate un mesaj sau o urare la adresa prietenilor.  Astfel, de la elevi la adulți doamna Luminița e apelată să ofere, în clipuri video, răspunsuri la rugămințile lor, ea inventând practic o nouă rețeta succesului pe rețelele de socializare.

Detaliile vieții doamnei Luminița, farmacista – fenomen pe TikTok

Oricine intră pe contul ei de TikTok va vedea cum, în ultima perioadă, pe un ton cat se poate de cald, doamna Luminița acceptă provocările pe care i le fac ceilalți utilizatori ai rețelei de socializare. Ea înregistrează, la cerere încurajări și urări de bine. Este o rețetă care funcționează. Acum are grupuri online de fani. Odată devenită celebră a fost nevoită și să se facă cunoscută. Întrebată de internauți care este povestea vieții ei, doamna Luminița a dezvăluit că a lucrat în trecut în domeniul farmaceutic. Este zodia săgetător.

@popa.elena.luminita Replying to @plamada.a ♬ original sound – Popa Elena Luminita

De asemenea, internauții au aflat că doamna Luminița este măritată. Pe soțul ei îl cheamă Doru. Cei doi au împreună un fiu, Iancu, despre care femeia spune că  a fost „cam bolnăvicios, în copilărie”.

Doamna  Luminița  este foarte activă pe TikTok. Ea publică, zilnic, zeci de clipuri. Astfel a atras mai multe categorii de public. Răspunde, într-un mod dezinvolt, la întrebările internauților. De exemplu, când cineva a  întrebat-o dacă este de treabă sau gagicară, Luminița a răspuns imediat că da, este gagicară. Altui urmăritor i-a recunoscut: „Mă spăl pe cap atunci când este nevoie. Și nici nu e indicat să te speli pe cap în fiecare zi a săptămânii”.

Sursa foto: TikTok, Instagram

Recomandarile noastre