Viața secretă a lui Quentin Tarantino a ieșit la iveală. Cine este femeia care l-a cucerit pe „lupul singuratic”

Viața secretă a lui Quentin Tarantino a ieșit la iveală. Cine este femeia care l-a cucerit pe „lupul singuratic”
Quentin Tarantino nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul din cei mai cunoscuți și apreciați regizori de film, scenariști, producători și actori americani. Cele mai cunoscute creații ale sale sunt Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1, Kill Bill Vol. 2, Death Proof, Inglourious Basterds.

Regizorul s-a retras practic pentru a-și întemeia o familie. Cine este femeia care l-a cucerit pe „lupul singuratic” Quentin Tarantino? Detalii necunoscute până acum au ieșit la iveală.

Până acum s-a știut că majoritatea filmelor sale provin din locuri destul de personale. Dar nu a fost niciodată genul de om care să împărtășească multe despre viața sa privată. A dezvăluit lucruri despre el, ocazional. Abia în 2018, când s-a căsătorit, nimeni nu știa prea multe despre viața personală a lui Tarantino. Și cu atât mai puțin despre soția sa.

Cine este femeia care l-a cucerit pe „lupul singuratic” Quentin Tarantino

Deși perechea a intrat într-adevăr în centrul atenției doar când au apărut zvonuri despre căsătoria lor în 2018, înainte de acest moment, ei au fost într-o relație aproape un deceniu, scrie TheThings.com. Cuplul s-a format inițial în 2009. Este de remarcat că pe platoul filmului  „Inglourious Basterds”, Quentin a întâlnit-o pe Daniella Pick. Distribuția și echipa filmau în Israel, de unde este Daniella.

Dar cine este Daniella și cu ce-și ocupă viața de zi cu zi?  Și ce a făcut ea înainte de a se căsători cu celebrul ei soț? Ei bine, ea a apărut în „Once Upon a Time … In Hollywood”. Nici măcar pe rețelele sociale nu are un profil public. Deși Instagram-ul Daniellei este setat la privat, ea are o biografie care notează că este model și cântăreață.

Tatăl ei este, de asemenea, muzician. El este un cunoscut cântăreț pop israelian, acum în vârstă de 71 de ani. Daniella are o soră cu care în trecut a format un duet muzical, mai arată sursa citată. Fanii pot găsi melodiile lor în mediul online. De exemplu accesând „Lyrics Translate”.

Întreaga familie a Daniellei este formată din oameni creativi și faimoși. Mama ei vitregă este designer de modă, cumnatul ei este hotelier (al cărui tată este miliardar). Iar acum, se pare, Quentin s-a mutat în Israel pentru a petrece mai mult timp cu toții, a menționat The Jerusalem Post.

Quentin Tarantino fascinat de Israel

Într-un interviu, Tarantino a declarat că este fascinat de Israel. Este atât de încântat încât a anunțat că intenționează să învețe ebraica.

I-a scăpat însă și o informație interesantă: cum e să fie tată. Soția lui va fi nevoită să ia o pauză în carieră. A mai dezvăluit câte ceva despre viața lui de  familist. Zilele lor obișnuite îl găseau pe el scriind, preparând masa de prânz, iar seara urmăreau filme împreună. Fiul lor are deja peste un an.

Sursa foto: Twitter, Instagram

Fiul lui Mircea Dinescu are un țel: „cu lăutarii după mine”. Ce i-a cerut însă tatăl-poet