Exclusiv. Smiley a ajuns într-o mare dilemă, nu știe ce să aleagă

Exclusiv. Smiley a ajuns într-o mare dilemă, nu știe ce să aleagă
De bucurie că a devenit tătic, Smiley scoate piesă după piesă. Prima a „ieșit” chiar când i s-a născut fetița. Și continuă. Smiley se pregătește să scoată un nou album, anul acesta. Și planul e să livreze  fanilor câte o piesă nouă în fiecare lună. 

Smiley a ajuns într-o mare dilemă, nu știe ce să aleagă. El are de luat o decizie majoră, și asta până pe 23 aprilie. Și pentru că așa nu se mai poate, și soluția nu îi e la îndemână, a cerut ajutorul.

La mijlocul lunii trecute, Smiley a apelat la fanii săi pentru a finaliza o piesă. „Ți-am spus deja că lansez o piesă în fiecare lună, însă nu ți-am spus că mi-aș dori să lansăm una dintre piese împreună. Da, tu și cu mine. Mai am de scris un vers la următoarea mea piesă și am nevoie de ajutorul tău. Spune-mi în comentarii un cuvânt care rimează cu „noaptea””, a scris Smileype Instagram. Postarea lui a strâns aproape 20.000 de aprecieri, iar sute de fani s-au grăbit să dea soluții.

Smiley a ajuns într-o mare dilemă

Acum, proaspătul tătic recunoaște că orele multe de nesomn își spun cuvântul și că i-ar prinde bine niște ajutor. El a cerut titluri pentru viitoarea piesă. „Mulțumesc ca ați luat parte la procesul de creație în număr atât de mare. Am citit toate comentariile voastre și rămâne să aleg azi titlul piesei pe care o scot pe 23 Aprilie. Am de ales între „Noi doi și noaptea” si „Iubesc senzația”. Tu ce ai alege dacă ai fi in locul meu?” – a scris Smiley pe Instagram.

Exclusiv. Smiley a ajuns într-o mare dilemă, nu știe ce să aleagă

Acum trezi zile, din nou, apela la fani. Până la urmă, piesa aceasta va fi clar „coproducție”. „Mai am de găsit o rimă și-am terminat piesa pe care o lansez pe 21, 22 sau 23 Aprilie. Unul din versuri e așa „luminile, privirile, iubesc senzația”. Acum caut o rimă pentru „senzația” (vibrația, combinația, relația). Spune-mi rima ta în comentarii și o bag în piesă”, a mai cerut ajutor artistul.

De când a devenit tată artistul recunoaște că nu își mai face orele de somn, căci micuța Josephine e solicitantă atât pentru el cât și pentru Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Smiley a fost detronat chiar de către fiica sa. Micuța Josephine l-a depășit deja