Cine este nevasta din Hârșova a lui Ilie Năstase

Cine este nevasta din Hârșova a lui Ilie Năstase
Prima oară s-a însurat în 1972, în plină glorie sportivă, cu superba Dominique Grazia. Au urmat, după 1980, Alexandra King, Amalia Năstase și Brigitte Sfat. Cine este însă noua soție, Ioana Simion, și ce secrete ascunde ea?

Până de curând, jurnaliștii care se învârt în lumea mondenă au tot scris că Ilie Năstase are probleme cu iubita apărută după divorțul de Brigitte.

Ilie se căsătorise la starea civilă cu Ioana în vara lui 2018. De unde se aflau în pragul nunții la începutul anului, Ioana Simion a început să declare presei și să scrie pe Facebook că s-a mutat de acasă, că are probleme cu Ilie și, una-peste-alta, că drumurile lor se despart.

Brusc, weekendul trecut, Ioana a îmbrăcat rochia de mireasă, și-a pus vălul pe cap și a devenit doamna Năstase și în fața lui Dumnezeu.

S-au cununat religios la o mânăstire din Techirghiol, fiindcă de ceva timp Ilie și Ioana s-au mutat în Constanța. Tenismenul a cumpărat acolo un apartament. Culmea, chiar în același bloc și pe același etaj cu fosta nevastă Brigitte, acum măritată cu Pastramă!

De ce se ridică un mare semn de întrebare cu privire la vecinătatea celor două cupluri? Pentru că Ioana Simion Năstase a tot spus ziariștilor că o obsedează Brigitte, că nu poate locui în vila din Dorobanți a lui Ilie, fiindcă acolo stătuse și-și pusese amprenta fosta nevastă.

Cine este Ioana, soția cu numărul 5 a fostului mare tenismen?

Din cercuri apropiate cuplului am aflat că  Ioana Simion Năstase este originară din Hârșova. Acolo a trăit și s-a căsătorit de foarte tânără cu un ofițer de la frontieră. Divorțul, produs în urmă cu circa 8 ani, a lăsat-o cu un băiat măricel. S-a mutat în Constanța și a interacționat cu lumea mondenă.

Acum, la 48 de ani, Ioana este bunică, iar fiul și nepoțelul au venit să o vadă mireasă, cu voal și buchet de trandafiri, la brațul generalului Ilie Năstase. O bunică brunetă, frumoasă și focoasă, care l-a topit pe mire.

Nașii de cununie au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu, mama copiilor lui. Fotbalistul a explicat că a ajuns în postura de naș deoarece Ioana lui este prietenă foarte bună cu Ioana lui Năstase.

Deși o nuntă restrânsă, ca în vreme de stare de alertă, mirii s-au declarat foarte fericiți, iar Ioana a postat pe Facebook o grămadă de poze și sentimente. De data aceasta nu mai era ”liberă la mare”, așa cum postase pe 17 mai ci își împlinise visul: era mireasa unui bărbat de 73 de ani, dar care fusese unul dintre cei mai mari tenismeni ai lumii.

Puțini își mai amintesc că, în urmă cu trei ani, Ioanei se părea că-i bat clopotele de nuntă. Mirele de atunci era un om de afaceri român, care trăia în America.

Citește mai departe!