Cine este noua iubită a lui Elon Musk. El spune că se iubește și cu mama fiului său

Cine este noua iubită a lui Elon Musk. El spune că se iubește și cu mama fiului său
După o relație de trei ani cu mama copilului său, celebrul Elon Musk a pus capăt relației, anul trecut în luna septembrie. Cântăreața cunoscută sub numele de scenă de Grimes a fost pusă în fața faptului împlinit.

Jurnaliștii au descoperit că o actriță australiană, Natasha Bassett, este văzută tot mai des în avionul privat al multimiliardarului după despărțirea acestuia de Grimes.  Ultima dată, noua iubită a magnatului Elon Musk a fost surprinsă coborând din avionul privat al lui Elon Musk, după ce aparatul de zbor a aterizat în Los Angeles, joi.

Noua iubită a lui Elon Musk

Natasha, în vârstă de 27 de ani, a crescut în Sydney și s-a mutat la New York în 2019 pentru a urma o școală de teatru. A început să joace de la vârsta de 14 ani, după ce a obținut un rol principal în Romeo și Julieta la Teatrul Australian pentru Tineri. De atunci, Natasha (foto) a apărut în mai multe seriale TV, inclusiv în filmul lui Joel și Ethan Coen din 2016 „Hail! Caesar”, în care au mai jucat pe George Clooney și Scarlett Johansson. De asemenea, Bassett a interpretat-o pe Britney Spears în filmul biografic din 2017, „Britney Ever After”.

În continuare frumoasa actriță urmează să apară ca prima iubită a lui Elvis Presley, Dixie Locke, în viitorul film despre viața lui, „Elvis”, în care îi are alături pe Austin Butler în rolul cântărețului, și pe Tom Hanks în rolul managerului său. Filmul, regizat de colegul australian al Natashei, Baz Luhrmann, urmează să fie lansat pe 24 iunie.

Elon Musk spune că își iubește fosta parteneră și locuiesc împreună

Legătura dintre Natasha și Musk vine după ce multimiliardarul s-a despărțit de cântăreața Grimes, în vârstă de 33 de ani, în septembrie, după trei ani împreună și la doar un an după ce au devenit părinți pentru prima dată, fiul lor fiind numit X Æ A-Xii.

Elon Musk a confirmat că el și cântăreața de pop electronic al cărui nume real este Claire Elise Boucher (foto), în vârstă de 33 de ani, intenționează să se ocupe amândoi de creșterea fiului lor de 1 an, potrivit Page Six.

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem des și suntem în relații grozave”, a spus Elon Musk. CEO-ul SpaceX și Tesla a explicat: „În mare parte, munca mea la SpaceX și Tesla îmi cere să fiu în principal în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar munca ei este în principal în LA. Ea stă cu mine acum, iar Baby X este în camera alăturată”, citează Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre