Cine este Victoria Federica, cea mai cool membră a  familiei regale spaniole

Cine este Victoria Federica, cea mai cool membră a  familiei regale spaniole
Tânăra e considerată noul reper în materie de stil, iar aici nu e vorba de ținute învechite, de la „curtea regală” ci de modă actuală.

Cunoscută deja ca „prințesa rebelă”, Victoria Federica e considerată cea mai cool membră a  familiei regale spaniole. Și pe drept cuvânt. Are doar puțin peste 20 de ani.

Pe numele ei complet și regal Victoria Federica de Marichalar de Borbon ea este nepoata (rebelă) a reginei spaniole Letizia Ortiz. O față simplă, păr lung și foarte întunecat, un aspect plin de viață și curios, un stil care se maturizează în timp, așa o descriu reporterii de la Elle Italia pe tânără.

Victoria Federica s-a născut la 9 septembrie 2000, are 21 de ani de realizat și ar putea fi următoarea pictogramă de modă a familiei regale spaniole. Dar ce știm despre ea? A patra în linie de succesiune la tron, Victoria Federica e foarte îndrăgită de regina Spaniei. Mama ei este  infanta Elena a Spaniei, sora regelui Filip al VI-lea.

Nepoata regelui Felipe al VI-lea și al Reginei Letizia, a fost în urmă cu doar doi ani în ochiul furtunii presei spaniole, când bârfa nu făcea altceva decât să disece neîncetat pasiunea ei pentru coride (și pentru torero Gonzalo Caballero – foto).

Cei doi au fost cu adevărat logodiți, dar s-au despărțit. În prezent, pare că frumoasa prințesă nu are niciun pretendent.

Victoria Federica, cea mai cool membră a familiei regale spaniole

Dar curiozitățile care conturează profilul prințesei Spaniei nu se termină aici. Cea mai amintită anecdotă (și relatată de ziarele bârfe) este, fără îndoială, cea în care mama ei, Elena, i-a arătat în timpul unei seri la Teatrul Regal din Madrid că avea vizibilă una din bretelele sutienului. Paparazzi au surprins imediat derapajul de la etichetă. Victoria Federica, cu puțină furie, și-a ridicat umărul rochiei la loc și s-a întors să respecte regulile impuse de eticheta familiei regale.

Cu primii ei 20 de ani abia împliniți, totuși, să ne așteptăm la povești de dragoste grozave (o nuntă regală poate, sau poate nu), dar mai presus de toate, multe apariții spectaculoase.

Fie ca protocolul să fie ghidul ei, mai scriu jurnaliștii. Se pare că odată cu vârsta raidurile nocturne alături de prietenii ei au determinat-o deseori pe mama ei, Elena a Spaniei, să o certe pentru că prea des se întorcea acasă la 7 dimineața, se răresc. Totuși, aceste scene fac ca ceea ce se întâmplă în casa prințesei Victoria Federica a Spaniei să nu fie atât de diferit de ceea ce se întâmplă în familiile tuturor dintre noi.

Sursa foto: Instagram, Pinterest

Mitică Dediu, cosmonautul necunoscut al României. Dumitru Prunariu a plecat, el a rămas

Recomandarile noastre