Hitmakerul în vârstă de 30 de ani i-a tachinat pe fani pe tot parcursul săptămânii despre marele anunț, doar pentru a-și dezvălui joi dimineața statutul de showstopper.

The Weekend așteaptă cu nerăbdare pauza Pepsi de la Super Bowl

The Weeknd – pe numele lui real Abel Tesfaye – a anunțat că va „cântă pe scena iconică” pe 7 februarie în Tampa Bay, Florida, pe stadionul Raymond James.

„Cu toții creștem urmărind cele mai mari vedete din lume cântând Super Bowl și se poate visa doar să fie în această poziție. Sunt umil, onorat și entuziasmat să fiu centrul acelei scene infame în acest an”, a declarat el.

Weeknd a lansat cel de-al patrulea album de studio în martie, After Hours, și ar fi doborât recordul pentru cele mai globale pre-adăugiri din istoria Apple Music, cu mai mult de un milion de utilizatori.

Spectacolul va fi produs de Jay-Z

Jay-Z, care a început să lucreze cu NFL în 2019 și Roc Nation sunt pregătiți să producă spectacolul.

„The Weeknd a introdus un sunet propriu. Unicitatea sa sufletească a definit o nouă generație de măreție în muzică și artă. Acesta este un moment extraordinar în timp și spectacolul de pauză Pepsi Super Bowl LV va fi o experiență extraordinară cu un interpret extraordinar. Suntem încântați că The Weeknd ni se va alătura în Tampa Bay, în pauza Pepsi. Spectacolele de pauză au o istorie de excelență și creativitate și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va aduce el la Super Bowl LV”, a declarat Brian Rolapp, șef de presă și director de afaceri NFL. 

Colaborările lui The Weeknd

Celebritatea lui Abel, Rolodex, este adâncă în timp ce lucrează cu o serie de celebrități din industrie. Colegul superstar canadian Drake l-a luat pe Tesfaye sub aripa sa în 2010, iar perechea a lucrat împreună la patru piese pentru popularul său album Take Care.

După apariția lui la Coachella în 2012, s-a alăturat lui Justin Timberlake în turneu și a lucrat cu Sia la piesa ei Elastic Heart înainte de a colabora cu Ariana Grande la Love Me Harder. De atunci a lansat albumele Beauty Behind The Madness, Starboy și EP My Dear Melancholy.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri